او ادامه داد: این تسهیلات در قالب ۵۶۷۹ فقره پرداخت شده و به احیا اشتغال و یا اشتغالزایی جدید برای ۶۰۴۵ نفر منجر شده است.
مدیر صندوق کارآفرینی و امید استان کرمانشاه سهم تسهیلات بخش زلزله را ۱۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: از این میزان تاکنون ۹۸ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان در قالب ۴۵۳۷ فقره و با اشتغالزایی ۴۶۵۲ نفر جذب شده است از این تسهیلات پرداختی ۴۷ میلیارد تومان با اشتغالزایی ۲۴۸۴ نفر در ثلاث باباجانی بوده است.
به گفته خاکسار، در بخش تسهیلات اشتغال روستایی و عشایری نیز سهم استان کرمانشاه ۷۴ میلیارد تومان بوده که تاکنون ۷۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان آن در قالب ۶۵۰ فقره و با اشتغالزایی ۹۷۴ نفر پرداخت شده است.
خاکسار افزود: کرمانشاه رتبه اول کشور را در پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی و عشایری دارد ۲۴ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان نیز تسهیلات برای نهادهای حمایتی داریم که تاکنون ۲۱.۵ میلیارد تومان آن پرداخت شده و فقط بخشی از تسهیلات کمیته امداد باقی مانده و بیشترین تسهیلات پرداختی را مربوط به حوزه کشاورزی، میراث فرهنگی و گردشگری، ورزش و جوانان و صنعت و معدن است.
او همچنین از راهاندازی ۸۶ صندوق خرد محلی در روستاهای استان هم یاد و اعتبار تزریق شده به این صندوقها طی دو سال اخیر را ۲.۵ میلیارد تومان برآورد کرد.
مدیر صندوق کارآفرینی و امید استان کرمانشاه اشارهای هم به امهال تسهیلات زلزله زدگان طی دو سال اخیر داشت و ادامه داد: ۶۹۰۷ فقره تسهیلات را به ارز بیش از ۵۴ میلیارد تومان امهال کردیم و با پایان موعد امهال نیز سعی میکنیم با کمترین فشار اقساط را دریافت کنیم.
انتهای پیام/ز
راهاندازی ۸۶ صندوق خرد محلی در روستاهای استان کرمانشاه