سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پشت پرده کباب‌های ارزان قیمت در رستوران‌ها/ غذا‌هایی که خبری از گوشت در آنها نیست

رئیس اداره فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو درباره فروش چلوکباب‌های ارزان قیمت توضیح داد.

محمد حسین عزیزی رئیس اداره فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره فروش غذاهای خیلی ارزان مثل چلوکباب اظهار کرد:وقتی قیمت تمام شده غذایی مانند چلو کباب ارزان است، این مسئله به معنای آن بوده که مواد اولیه غذا ارزان استفاده شده است و این احتمال وجود دارد که  برای تهیه کباب اصلا از گوشت استفاده نکرده باشند.

او ادامه داد: البته این احتمال هم وجود دارد که برای تهیه کباب مقدار خیلی کمی گوشت استفاده شده  باشد و بیشتر کباب را سویا یا سنگدان مرغ تشکیل بدهد.

رئیس اداره فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو  افزود: مصرف سویا و سنگدان مرغ مشکلی برای سلامت افراد ایجاد نمی کند ولی از نظر محتوایی مواد غیر گوشتی محسوب می شود.

عزیزی گفت: در کباب های ارزان قیمت،  سنگدان های مرغ  معمولا از کشتارگاه های مجاز خریداری و با مقدار زیادی سویا چرخ کرده مخلوط می شود و به همین دلیل غذای داده شده به دست مشتری ارزان تر از سایر اماکن تهیه و طبخ غذاست.

رئیس اداره فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو یاد آوری کرد: مردم با مشاهده هرگونه تخلفی مراتب را با سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت در میان بگذارند تا در سریع ترین زمان مسائل مختلف پیگیری و ترتیب اثر داده شود.

انتهای پیام/

پشت پرده کباب های ۵ هزار تومانی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳۱
در انتظار بررسی: ۰
م.ع
۰۵:۲۸ ۲۲ آبان ۱۳۹۸
من تو رستوران کار میکنم شش ساله،اصلا ندیدم حتی یکبار،چه گوشت ارزون بوده چه وقتی گران شده،در این رستوران ازاین خلافها صورت گرفته باشه،همه رو با چشم متخلف نگاه نکنید.همه بی وجدان نیستن.
ناشناس
۲۲:۳۵ ۲۱ آبان ۱۳۹۸
مرغ و سویا تراریخته اند و بنابراین خطرناک و سرطان زا هستند
علی
۲۲:۱۴ ۲۱ آبان ۱۳۹۸
بیایید قم گذرخان یه کبابیه که گوشت خالص بره بدون افزودنی میده 10 هزارت فقط 70 80 گرم بیشتر نیست
ناشناس
۲۰:۵۴ ۲۱ آبان ۱۳۹۸
از کجا معلوم اون گرونها همون سنگدون نباشه
ناشناس
۲۰:۲۴ ۲۱ آبان ۱۳۹۸
اقا سنگدان مرغ خوبه مشکلی نداره ولا همون هم بدن دمشون گرم الان هم مردم دل مرغ میخرن سیخ میزنن میخورن کلیم کیف میکنن سبز ندین گرونش کنن بگن نمیزارن از این افزودنی های مجاز( دل و سنگدون مرغ) استفاده کنیم ماهم مجبوریم گرون بدیم
ناشناس
۱۹:۳۷ ۲۱ آبان ۱۳۹۸
پس چرا نظارت نمیشه؟
ناشناس
۱۹:۲۷ ۲۱ آبان ۱۳۹۸
یه مسافر داشتم که میگفت تو رستورانی تو تهران کار میکردم چند سال قبل کباب ارزون میداد توش گوشت بود ولی نه گوسفند یا گاو یا بره بلکه گوشت ...... گگگگرررررررررااااااااازررزززز
ناشناس
۲۳:۰۳ ۲۱ آبان ۱۳۹۸
وای حالم بد شد
ناشناس
۱۸:۴۸ ۲۱ آبان ۱۳۹۸
باسلام،لطفا به شهر حسن آبادفشافویه هم بیایید،اینحارستوران های بین راهی زیادی وجوددارد،که واقعابهداشت را رعایت نمیکنند،
ناشناس
۱۸:۴۷ ۲۱ آبان ۱۳۹۸
كم فروشي در صنف ها زياد شده....
منصی
۱۸:۴۱ ۲۱ آبان ۱۳۹۸
ازفرداهموناروباقیمت بالامیدن کسی شک نکنه.برهمه رستورانها وکبابیهابایدنظارت کامل باشه
ناشناس
۱۸:۰۴ ۲۱ آبان ۱۳۹۸
کباب گوشت گربه بوده ؟!
ناشناس
۱۷:۱۳ ۲۱ آبان ۱۳۹۸
مسئله این است که همان کباب های گران هم به همین صورت تهیه می شود.
ناشناس
۱۵:۵۳ ۲۱ آبان ۱۳۹۸
خداوکیلی با این اوضاع اقتصادی جای برای فکر کردن هم نذاشتن چه برسه خورد کباب. مجبوریه
ناشناس
۱۵:۵۱ ۲۱ آبان ۱۳۹۸
دولت جلوی هرج و مرج قیمتها رو بگیره بهداشتش پیشکش . نه که در رستوران هایی ک قیمتشون بالاست گوشت با کیفیت مصرف میکنن!
یعقوب
۱۵:۴۹ ۲۱ آبان ۱۳۹۸
موقعی مشکوک است نه بوی کباب بدهد نه شکل کباب.و همچنین ارزان.
ناشناس
۱۵:۴۰ ۲۱ آبان ۱۳۹۸
كبابيا كه هيچ كارخونه هاي سوسيس و كالباس و الويه هم نميزنن كه چه موادي و به چه مقدار ميزنن
ناشناس
۱۵:۲۳ ۲۱ آبان ۱۳۹۸
خسته شدم
ناشناس
۱۵:۲۳ ۲۱ آبان ۱۳۹۸
باسلام سندون مرغ وسویاکه چیز بدی نیس خیلی هم سالمو هست وقتی گوشت کیلو خدا تومن هست یکی بچه اش هوس کباب میکنه نمیتونه کباب گوشت بهش بده
ناشناس
۱۵:۱۶ ۲۱ آبان ۱۳۹۸
خدا رو شکر حداقل از گوشت غیرمجاز استفاده نمیکنن
ناشناس
۱۲:۲۰ ۲۱ آبان ۱۳۹۸
این مدل کباب هم خودش میتونه توی لیست کبابی ها ولی با اسمی متفاوت قرار بگیره . مثل کباب سنگدون یا کباب سویا یا کباب گیاهی یا کباب ویجترین !!!
ناشناس
۱۲:۰۷ ۲۱ آبان ۱۳۹۸
من میدونم چی میزنن من تو مرغ فروشی کار میکردم چلو کبابیا گوشت. سنگدون مرغ میخرن رنگ گوشت ویک مقدار دنبه میزنن ومیفروشن با قیمت ارزون
ناشناس
۱۴:۲۹ ۲۱ آبان ۱۳۹۸
رنگ گوشت?
ناشناس
۱۱:۱۸ ۲۱ آبان ۱۳۹۸
وقتی که طرف مثل شما نداره بره کباب 100 هزارتومنی بخوره مجبوره بره این غذارو بخوره.چرا صورت مسله رو پاک میکنید.طرف هوس کرده بره بخوره چکارکنه .
ناشناس
۱۴:۴۲ ۲۱ آبان ۱۳۹۸
هوس چیز خوبی نیست
ناشناس
۱۵:۳۶ ۲۱ آبان ۱۳۹۸
واقعا همینطوره اگه به فکر مردمید گوشتو ارزان کنید.
اكبر
۲۳:۲۳ ۲۱ آبان ۱۳۹۸
همه سره هم داريم كلاه ميزاريم . بغال سره قصاب كلاه ميزاره . قصاب سره رستوران دار . صاحب رستوران سره پيك موتوري . پيك موتوري سره مسافر . مسافر سره بقال . بزرگتر سره كوچيكتر . همه مون مقصريم .اين قصه سره دراز داره . هر كدوممون مثل يك قطعه اي از يك پازل بزرگ هستيم . حالا حساب كنيد با اين اوضاع درست هم كه نظارت نميشه و بازرسي ها هم سراسر ايراده . اگر يه قحطي هم بياد نور علي نور ميشه . حالا خدا رحم كرده گوشت انسان به خورد ما ندادن تا حالا . سويا و سنگدان كه چيز بدي نيست . بديه اين كار اينه كه دارن پول كبابي كه 5 تومن ارزش داره سيخي سي هزار حساب ميكنن . وگرنه من ايرادي در كباب سنگدون نميبينم . اونم يه غذاي حلال و خوشمزه س . ولي قيمتش ناعادلانه س .
ناشناس
۱۱:۰۲ ۲۱ آبان ۱۳۹۸
بیست ، سی هزار تومان هم مشکوکه
فردین احمدی
۰۱:۵۴ ۲۲ آبان ۱۳۹۸
شش ماهه هم قدرت خرید سنگدان هم ندارم چه برسد به گوشت خالص
ناشناس
۰۹:۳۴ ۲۱ آبان ۱۳۹۸
چه صنفی هستید خوب مشخص کنید کوبیده با محتویات سنگدان و سویا این قیمت، کوبیده با محتویات گوشت و دنبه و.. این قیمت واقعا سخته نظارت؟
ناشناس
۰۸:۰۶ ۲۱ آبان ۱۳۹۸
از فردا همون کباب رو با 50درصد افزایش قیمت میدن دست مردم به بهونه استفاده از گوشت
مثل قضیه پیتزای 8تومنی که همون پیتزا الان 15 تومنه با همون مخلفات سابق