تمامی آثار ارائه شده در اندازه ۵۰*۷۰ هستند. نمایشگاه امسال در دو بخش آثار جدید و گلچینی از آثار گذشته برگزار شده است.
مهتاب سوری، سمانه محبی، فاطمه بیاتی، فاطمه قاسمی، پرستو زورقی، زهره صحرا پور، زهره عزیزی، لیلی خسم افکن و شهریار اسدی هنرمندانی هستند که آثارشان در دوره ششم به نمایش درآمده است. همچنین در بخش مرور بر آثار گذشته، هنرمندانی همچون فاطمه قاسمی، تینا قاضی، مژده آفتاب، لیلا غلامی، نگار صالحی، الهام دیوان بیگی، هلیا عبدالهی، مریم عسگری، شادی محمدی، آهنگ میر منگره، آیدا امینی و شهرزاد مطیع پور حضور دارند.
جلال عطارزاده دبیر نمایشگاه سالانه پوستر مهربانی که آثار او در این دوره، در دو بخش به نمایش گذاشته شده است، درباره این رویداد گفت: قصه مهربانی برای ما آشناست؛ از زمانی که چشم به جهان گشودیم با این ویژگی آشنا شدیم. اولین مهربانی که در اطراف خود دیدیم، مادرمان بود؛ اما مهربانتر از مادر خدایی است که او را آفریده است. خدای ما بسیار مهربان است و برای نشان دادن گوشهای از مهربانی خودش در روی زمین، حضرت رسول را به سوی انسانها فرستاد.
وی افزود: نمایشگاه پوستر مهربانی که امسال ششمین دوره را پشت سر میگذارد، تفاوتهای چشمگیری با دیگر نمایشگاه ها دارد. این رویداد تنها جشنواره و نمایشگاهی است که شرکت کنندگان تنها برای استوار نگه داشتن پرچم مهربانی آثار ارسال میکنند. هربار که این اتفاق میافتد یک موج مهربانی در حیطه هنر میپیچد.
عطارزاده درباره دلیل نامگذاری این جشنواره به نام مهربانی اظهار کرد: مسئلهای وجود ندارد که با مهربانی حل نشود. مسائل اجتماعی را می توان به راحتی از طریق رفتار مهربانانه حل کرد. کسانی که هر ساله آثارشان را به این نمایشگاه ارسال میکنند، پرچمداران مهربانی و کسانی که در این جلسات شرکت میکنند، حامیان مهربانی هستند.
وی خاطرنشان کرد: باید از مهربانیهای کوچک شروع کنیم تا باعث خوشحالی دیگران شویم. در برنامههای این چنینی باید سازمانهای دیگر هم پیشقدم شوند و برای رسیدن شعار به شعور تلاش کنند.
گفتنی است ششمین نمایشگاه پوستر مهربانی در هفته وحدت میزبان علاقهمندان است و روز پنجشنبه مراسم اختتامیه آن برگزار میشود.
انتهای پیام/