اما یکی از مهمترین مواردی که خریداران را از خرید AirPod Pro منصرف میکند، غیر قابل تعویض بودن باتری این ایرپادهاست و از طرفی هم با توجه به اینکه هر باتری دارای عمری مشخص است و به مرور زمان عمر آن تمام میشود، میتوان گفت ایرپادها دارای تاریخ مصرف دو یا سه ساله خواهد بود. برای مثال باتری ایرپادهایی که سال گذشته خریداری شدهاند در زمان خرید حدود ۵ ساعت دوام میآورد اما در حال حاضر کمتر از نیمی از این زمان در اختیار کاربر قرار دارد و استفاده از این هدفونها پس از یکسال تقریبا غیر ممکن است.
نسل اول و دوم ایرپاد از باتریهایی استفاده میکردند که به صورت رشتهای و در بخش باریک هدفون قرار داشتند که تعمیر کردن آنها غیر ممکن بود؛ در AirPod Pro این باتریها به باتریهای دکمهای تغییر شکل دادهاند و سایر قطعات اصلی ایرپاد در قسمت باریک آن قرار دارند اما باز هم توانایی تعویض باتری درخانواده ایرپادها وجود ندارد و میتوان گفت اپل این محصول را یکبار مصرف طراحی کرده است. دلیل عدم قابلیت تعویض باتری در این هدفون هم ساخت آن به روش غیر ماژولار است و در ساخت آن از مقدار زیادی چسب استفاده کرده است که باز کردن این چسبها غیر ممکن است.
بیشتر بخوانید: تغییرات عظیم توئیتر در سال ۲۰۲۰ + تصویر
با این حال باید منتظر واکنش شرکت اپل نسبت به ادعای کاربران به تعویض ناپذیر بودن باتری این ایرپادها بود و باید دید آیا اپل آن را تایید میکند یا شرکت اپل ادعا خواهد کرد که این هدفونها قابلیت تعمیر دارند.
انتهای پیام/