او افزود: دومین رزمایش قطع برق مراکز حیاتی و حساس در ۱۷ مرکز و با همکاری استانداری فارس، مدیریت پدافند غیرعامل استان فارس، فرمانداری شیراز و سایر دستگاههای مرتبط، انجام شده است.
فضل اللهی با بیان اینکه هیچ یک از مراکز تعیین شده، نسبت به اجرای این رزمایش اطلاع نداشتند، گفت: این مراکز شامل بیمارستانها، پادگانها، صدا و سیمای مرکز فارس، استانداری فارس، مخازن و پمپهای آب و برخی واحدهای صنایع بود.
او با یادآوری اینکه در اولین رزمایش برق ۱۲ مرکز حساس قطع شده بود، گفت: فلسفه اجرای این رزمایش، اطلاع از میزان آمادگی مراکز حساس و مهم در صورت مواجهه با قطع برق به هر دلیلی، است.
این مقام مسئول افزود: با وجود تلاش صنعت برق برای تامین برقی پایدار و مطمئن در همه طول سال، امکان دارد به دلیل وقوع حوادث طبیعی و غیرطبیعی و حتی بروز مشکلات ناشی از بدافزارها و اقدامات امنیتی، برق مراکز حساسی تولیدی، صنعتی و خدماتی قطع شود.
فضل اللهی ادامه داد: تمام مراکز حساس، مهم و حیاتی باید با تامین دیزل ژنراتور مناسب، زمینه تامین برق مورد نیاز خود را تا ۷۲ ساعت در صورت مواجهه با قطعی برق داشته باشند.
او گفت: در این رزمایش نیروهای عملیاتی این شرکت با حضور در مراکز تعیین شده، با مشارکت در عملیات قطع برق، نظارت لازم را بر نحوه تامین برق این مراکز با استفاده از دیزل ژنراتور، انجام داده و گزارشهای خود را ارائه دادند.
فضل اللهی با بیان اینکه اکثر مراکز حساس و مهم مشارکت داده شده در این رزمایش، آمادگی لازم را برای مواجهه با شرایط اضطراری دارند، گفت: نتایج نهایی رسما به مدیریت پدافند غیرعامل استانداری فارس و فرمانداری شیراز و وزارت نیرو اعلام خواهد شد.
پدافند غیر عامل مجموعهای از اقدامات غیر مسلحانهای است که موجب افزایش بازدارندگی، کاهش آسیب پذیری، تداوم فعالیتهای ضروری، ارتقاء پایداری ملی و تسهیل مدیریت بحران در مقابل تهدیدها و اقدامات نظامی دشمن میشود
انتهای پیام/م