اوبا اشاره به نیازهای اعتباری شرکتهای دانش بنیان استان ابرازامیدواری کرد با تزریق این اعتبار به صندوق بخشی از نیازهای شرکتهای فناور استان مرتفع شود.
او در عین حال گفت: نیازهای شرکتهای ما خیلی فراتر از این مبلغ است و ما نیاز به یک خط اعتباری ممتد و مداوم از طرف صندوق داریم که امیدواریم با راه اندازی صندوق پژوهش و نوآوری استان در آینده نزدیک حمایتها از فناوران افزایش یابد.
به گفته او، صندوق پژوهش و فناوری ارس با سرمایه اولیه ۳۰ میلیارد ریال شروع به کار کرده و ۱۰ میلیارد ریال هم در جریان سفر معاون محترم علمی و فناوری رئیس جمهور به این صندوق اختصاص یافت.
رئیس پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی افزود: این صندوق در ۳ قالب اعطای تسهیلات ۴ تا ۱۱ درصد، سرمایهگذاری مشترک و صدور ضمانت نامه از فعالان فناوری حمایت میکند.
پریسا بهلولیمدیر مرکز رشد واحدهای فناور ارس هم از آغاز اعطای تسهیلات صندوق پژوهش و فناوری ارس به شرکتهای فناور و دانش بنیان خبر داد.
او افزود: سال گذشته صندوق پژوهش و فناوری ارس برای اولین بار در شمال غرب کشور و در بین مناطق آزاد ایران تاسیس شد و امسال همزمان با نمایشگاه رینوتکس ۲۰۱۹ تبریز فعالیت خود را با اعطای تسهیلات تصویب شده به شرکتهای دانش بنیان مستقر در منطقه آزاد ارس آغاز میکند.
او تاکید کرد: هم اکنون ۱۱ شرکت دانش بنیان نوپا، ۴ شرکت دانش بنیان صنعتی، ۳۴ شرکت فناور نوپا، ۵۳ شرکت فناور صنعتی و ۷ شرکت استارتاپی در منطقه آزاد ارس فعالیت میکنند.
او با اشاره به مشوقهای ارائه شده به شرکتهای فناور، دانش بنیان و استارتاپ ها، گفت: در منطقه آزاد ارس علاوه بر مزایای قانونی تعریف شده برای تمام فعالان اقتصادی و صنعتی، مشوقهای جدیدی نیز برای شرکتهای فناور و دانش بنیان تعریف شده است تا این افراد خلاق، بیش از پیش برای حضور در ارس علاقمند شوند.
مدیر مرکز رشد واحدهای فناور ارس خاطرنشان کرد: تحویل سولههای آماده برای تولید و حل مشکلات مالی این شرکتها با تاسیس صندوق پژوهش و فناوری در منطقه آزاد ارس مهیا شده است و تمام نیازهای این شرکتها پوشش داده میشود.
بهلولی گفت: ۵۰ هکتار زمین در منطقه آزاد ارس برای تولید و صادرات محصولات دانش بنیان اختصاص یافته است و در آینده نزدیک سولهها و دفاتر کار در این محل ایجاد میشود.
انتهای پیام/