به گزارش
خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، سید حسین درویشی مدیر کل آموزش
فنی و حرفهای مازندران در دیدار با سیاوش رضوانی مدیر
بنادر و دریانوردی بندر امیرآباد،گفت:ارتباطات سازمان آموزش فنی و حرفه ای، مهارت افزایی برای افرادی است که قصد دارند وارد بازار کار شوند و باید ارتباطی تنگاتنگی در حوزه آموزشهای فنی و حرفه ای، مهارت، تولید و کار وجود داشته باشد.
او با بیان اینکه مهارتهای آموزش فنی و حرفهای صرفاً در حوزههای فنی نیست،افزود:این سازمان در بخشهای خدمات،
گردشگری، فرهنگ و هنر و حوزه دریایی،
توسعه دریایی و حوزه ساحلی آموزشهای خوبی ارایه میدهد.
مدیر کل آموزش فنی و حرفهای مازندران گفت: یکی از مزیتهای آموزش فنی و حرفه ای، آموزش بر اساس استانداردهای بین المللی با کد بین المللی است و شخصی که این مدرک را دریافت کنددر هر کجای این دنیا برود و با ارایه این مدرک باید بتواند مهارت فرا گرفته را ارایه دهد.
او افزود: احساس میشود خلاء مهارتی در بنادر وجود دارد که اداره کل آموزش فنی و حرفهای مازندران میتواند این کمبود و خلاء را در بخشهای مختلف پوشش دهد تا افراد شاغل در این مکان کار با کیفیت ارایه نمایند.
درویشی گفت: برخی افراد با سابقه، دارای تجربه بالا و کار روزانه در این بندر ممکن است در آن رشته و کار استاندارد مهارتی قدیمی داشته و نیاز به بازنگری و بروز شدن استانداردهای بین المللی مهارتی دارند یا اساساً مشاغلی در این بندر وجود دارد که برای جوانان جویای کار استان مفید است و استاندارد آن کار وجود ندارد که این اداره کل با کمک کارشناسان بنادر و دریانوردی امیرآباد استاندارد آن رشته را تدوین مینماید.
او افزود:آموزش فنی و حرفهای مازندران در این زمینه هر چه در بضاعت دارد به کار خواهد بست و با تمام قوا در راستای این همکاری تلاش مینماید و از هیچ گونه کوششی دریغ نخواهد کرد.
انتهای پیام/س
آمادگی فنی حرفه ای مازندران برای همکاری با بنادر