سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تولید ۱۱۳ کیلوگرم زعفران در رابر

مدیر جهاد کشاورزی رابر گفت:با افزایش سطح زیر کشت زعفران در رابر، میزان تولید در این شهرستان نیز افزایش یافت.

ایمان کریم قاسمی مدیر جهاد کشاورزی رابر در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، گفت: کشت زعفران در شهرستان رابر از سال ۸۴ در سطح کمتر از یک هکتار آغاز شد.

کریم قاسمی افزود: اکنون سطح زیر کشت زعفران در شهرستان رابر  ۳۷ و نیم هکتار است که از این میزان سالیانه به طور میانگین ۱۱۳ کیلوگرم محصول خشک تولید می شود.

او بیان داشت: برداشت زعفران یک ماه ادامه خواهد داشت و در فصل برداشت اشتغالی ۶۰۰ نفری در روز را ایجاد کرده است.

مدیر جهاد کشاورزی رابر افزود: برای فرآوری محصول زعفران در رابر به میزان ۷۰ میلیارد تومان بخش خصوصی سرمایه گذاری داشته است که اکنون ۱۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

او تصریح کرد: در حال حاضر محصول تولیدی در شهرستان رابربه صورت فله‌ای برای بسته بندی به استان‌های دیگر ارسال می شود.

شهرستان رابر در فاصله ۱۷۰ کیلومتری از مرکز شهر کرمان و در جنوب شرق واقع شده است.

انتهای پیام /ی

برداشت زعفان در شهرستان رابر

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.