در این بشقاب غذایی بخشهایی برای سبزیجات، میوهها، غلات و مواد غذایی دارای پروتئین وجود دارد. همچنین یک لیوان در گوشه بشقاب برای لبنیات قرار داده شده است. هر بخش اندازه و رنگ متفاوتی دارد. بر این اساس رنگ سبز، برای سبزیجات، قرمز برای میوهها، نارنجی برای غلات، بنفش برای پروتئین و آبی برای لبنیات است.
بنابر اعلام وزارت بهداشت، باید نکاتی را در انتخاب بشقاب غذایی رعایت کنیم که در ادامه میآید:
- متنوع انتخاب کنید. بهترین وعدههای غذایی دارای یک تعادل اقلام از گروههای غذایی متنوع هستند.
- نیمی از بشقاب شما را باید سبزیجات و میوهها تشکیل دهند.
- حدود یک چهارم بشقاب شما باید غلات و یک چهارم پروتئین باشد.
- شیر کم چرب (یک درصد) یا بدون چربی و آب را به جای نوشیدنیهای ورزشی، نوشابه و دیگر نوشیدنیهای قندی بنوشید.
- از خوردن مقدار زیاد غذا در یک وعده اجتناب کنید.
منبع:ایسنا
انتهای پیام/