او گفت: بزرگترین چالش ما، نوسازی مدارس تخریبی است، چرا که استان هرمزگان، علاوه بر زلزلهخیزی با بارانهای سهمگین رو به رو است.
احمدی افزود: سقف بسیاری از این مدارس قدیمی، در معرض خطر ریزش قرار دارد و طی سالهای گذشته نیز تعدادی از آنها روی سر دانشآموزان فرو ریخته است.
او با اشاره به اینکه با کمک خیران مدرسهساز و اعتبارات ملی سالانه تعداد بین ۷۰ تا۸۰ کلاس درس نوسازی و استانداردسازی میشوند، افزود: استان هرمزگان نیازمند احداث بیش از ۳۰ هزار متر مربع فضای آموزشی است.
مدیر کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان هرمزگان در ادامه گفت: طبق برنامه اگر در زمانبندی ۴ ساله بودجه مناسب به قسمت نوسازی مدارس استان هرمزگان تزریق شود مشکل مدارس فرسوده حل خواهد شد.
احمدی با اشاره به اینکه افزایش قیمت دلار و بالا رفتن قیمت مصالح ساختمانی، روند نوسازی مدارس را با کندی مواجه کرده، افزود: هزینه ساخت یک متر فضای آموزشی نسبت به سال گذشته سه برابر شده اما اعتبارات ساخت و نوسازی مدارس همچنان اعتبارات سالهای گذشته است.
او گفت: باید اعتبارات نوسازی استان به ۶۰۰ میلیارد تومان افزایش پیدا کند تا دیگر خطر مدارس فرسوده دانش آموزان را تهدید نکند.
او افزود: نبود روستای پایدار، و کوچ روستانشینان به مناطق دیگر به علت تغییر فصل باعث شده تا ساخت مدارس ثابت با مشکل مواجه شود.
احمدی در پایان با بیان اینکه مناطق جنوبی کشور دارای هوای متعادل در فصل سرما هستند، گفت: کلاسهای مدارس این استان مجهز به بخاریهای برقی تابشی شدهاند و هیچ مدرسهای در استان هرمزگان با بخاریهای نفتی گرم نمیشود.
انتهای پیام /