او با اشاره به بارگیری و خروج ۷۰ درصد کالاهای تخلیه شده از بندر در یک ماه گذشته ادامه داد: روند خروج کالا به صورت میانگین روزانه ۲ هزار و ۵۰۰ تن از بندر چابهار در جریان است، چراکه اولویت اصلی این اداره کل جلوگیری از رسوب کالا در بنادر به منظور استفاده مطلوب از ظرفیتهای بندری و تسریع جریان کالاهای وارداتی است.
به گفته معاون بندری و اقتصادی اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان، فاکتورهای تاثیرگذار در جریان رسوب و افزایش ماندگاری کالا در بنادر کشور، تغییر سریع قوانین، تعدد و کثرت مراجع صدور بخشنامهها و گاهی تفاسیر متفاوت از بخشنامهها به صورت ناخواسته است.
شهدادی با اشاره به ماده ۲۴ قانون امور گمرکی مصوب مجلس شورای اسلامی و مواد ۵۰ و ۵۴ آیین نامه اجرایی قانون مذکور اظهار کرد: کلیه کالاهای تخلیه شده در بنادر تحت رویه گمرکی خارج و در صورت اتمام مدت مجاز توقف و متروکه شدن کالا، موضوع به صورت هفتگی به گمرک اعلام میشود.
او با اشاره به ظرفیتهای بندر چابهار از قبیل تجهیزات مدرن تخلیه و بارگیری و زیرساختهای مناسب بندری افزود: تخلیه و حمل یکسره کالا از عوامل مهم افزایش ضریب بهره وری بنادر محسوب میشود که تسهیل و تسریع فرآیندهای قانونی خروج کالا، تشویق و تامین ناوگان حمل زمینی جهت انتقال کالا از بندر چابهار از شرایط تحقق این امر است.
انتهای پیام/ع