لبو به دلیل وجود فیبر زیاد به تصفیه و پاک سازی کبد کمک میکند. این سبزی، با تحریک روده و پیشگیری از یبوست، ازحبس شدن آب در بدن پیشگری میکند. لبو با جلوگیری از تجمع چربی درکبد، در عملکرد بهتر کبد موثر است.
لبو دارای مقادیر بالایی از آهن و ویتامین ث واسید فولیک است که از کم خونی افراد به خصوص دختران جلوگیری میکند.
لبو به علت وجود فولات به ترمیم سلولها کمک میکند. همین امرازپیری زود رس پیشگری میکند.
در گذشته چغندر برای بهبود اختلالات گوارشی استفاده میشد. آنتی اکسیدانهای موجود در چغندر به سم زدایی بدن و حفظ سلامت سیستم گوارش کمک میکند.
قرار دادن پا یا دست ترک خورده درآب گرمشده برگ چغندر (برگ لبو) باعث برطرف شدن این عارضه میشود.
لبو به دلیل فولات فراوان برای زنان باردار مفید است، زیرا بسیاری از نواقص مادرزادی به دلیل کمبود این ماده ایجاد میشود.
چغندر دارای بتاکاروتن (بکی از انواع ویتامین آ) است که از آب مروارید جلوگیری میکند.
ویتامین ث موجود در لبو باعث استحکام مویرگها میشود.
چغندر به علت وجود بتاسیانین در خود از سرطانهایی مانند پوست، ریه و روده جلوگیری میکند. مواد نگه دارنده خوراکیها باعث ایجاد ماده سرطانی در بدن میشود. طبق آزمایشهای پزشکان چغندر یا لبوی پخته شده از جهش سلولهای در معرض مواد سرطانی پیشگیری میکند.
بیشتر بخوانید: ویتامینی که افسردگی را دور و سرحالتان میکند
چغندر به علت دارابودن مواد مغذی باعث پیشگیری از عارضه جذام میشود.
منیزیوم و پتاسیم در لبو باعث سم زدایی بدن میشود و آب اضافه بدن رامیگیرد و از نفخ پیشگیری میکند. همین امر باعث انجام فرایندهای سوخت و ساز به بهترین شکل ممکن و در نتیجه کاهش وزن میشود.
لبو سرشار از ویتامین ث است که از بروز آسم پیشگری میکند. ویتامین ث علاوه بر آنکه با اثرات رادیکالهای آزاد در بدن مبارزه میکند، به فعالیت بهتر گلبولهای سفید خون هم کمک میکند. این گلبولها وظیفه دفاع از بدن در برابر مهاجمان خارجی مثل ویروس ها، باکتریها و قارچها را بر عهده دارند.
یکی از مواد مغذی در چغندر پتاسیم است که از سکته مغزی و مشکلات قلبی جلوگیری میکند.
کلسیم و پتاسیم موجود در چغندر به استخوانها کمک میکند تا رشد طبیعی داشته باشند و از این رو از پوکی استخوان جلوگیری میکند.
انتهای پیام/