سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دارنده مدال طلای مسابقات جهانی ووشو؛

انتظارم دارم مسئولان مقدمات دیدارم با مقام معظم رهبری را فراهم کنند

مجیری گفت: انتظارم از مسئولان این است که مقدمات دیدار با مقام معظم رهبری را برای من فراهم کنند تا مدال طلای خود را حضوری تقدیم ایشان کنم.  

محمد علی مجیری ملی پوش تالو کشورمان در گفت و گو با خبرنگار کشتی و رزمی گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره کسب مدال طلا در مسابقات جهانی ووشو در شانگ‌های چین اظهار کرد: این مسابقات با حضور ۱۰۲ کشور یکی از شلوغ‌ترین رقابت‌های جهانی بود که به میزبانی چین برگزار شد. کشور‌های چین، چین تایپه، ویتنام، ماکائو و ویتنام در این مسابقات حضور داشتند. من در فرم "نن دائو"  در مسابقات جهانی در حالی توانستم مدال طلا کسب کنم که ۵۲ کشور در این فرم حضور داشتند و هر کشوری هم با ۲ نماینده در این فرم شرکت کرده بودند.

او درباره اینکه دوست دارد تا مدالش را با دست خودش تقدم مقام معظم رهبری کند، گفت: من ۱۰ مدال در رده‌های سنی مختلف کسب کردم و مدال طلای مسابقات نوجوانان ۲۰۱۶ را به مقام معظم رهبری تقدیم کردم و فرصت ندادند تا این مدال هم به ایشان بدهم. البته دوست دارم مدال طلای جهانی را  به صورت حضوری تقدیم رهبر معظم انقلاب اسلامی کنم.  


بیشتر بخوانید: نایب قهرمانی تیم ملی ووشوی ایران در رقابت‌های جهانی شانگ‌های


مجیری درباره اینکه چه انتظاری از مسئولان ورزش دارد، گفت: من انتظار خاصی ندارم و فقط انتظارم از مسئولان این است که مقدمات دیدار با مقام معظم رهبری را فراهم کنند تا مدال طلایم را حضوری تقدیم ایشان کنم.  

مجیری درباره اینکه انتظار کسب مدال طلا  در مسابقات جهانی را داشت، گفت: به هر حال یک سال است که به طور مداوم در اردوی تیم ملی زیر نظر فرشاد عربی تمرین می‌کنم و در مسابقات جوانان برونئی توانستم مدال برنز بگیرم و  برای حضور در تیم ملی بزرگسال هم مسابقه انتخابی دادم و به ترکیب تیم ملی راه یافتم. مدال طلای کسب شده در مسابقات جهانی ماحصل تلاش خودم، عنایت خداوند و ۱۴ معصوم، مدیریت توانمند رئیس فدراسیون ووشو و اعتمادی که  مربیان به من کردند بوده است. فرشاد عربی مدال‌های فراوانی در تالو  به دست آورده بود و هیچ کسی فکر نمی‌کرد که من بتوانم مدال طلای جهانی را کسب و یک کار غیرممکن را ممکن کنم.  

من با شمشیری که خودم ساختم مدال طلا گرفتم 

ملی پوش تالوی کشورمان درباره اینکه گفته می‌شود که قبل از او، جاوید اولین مدال طلای تالو در مسابقات  جهانی را به دست آورده است، اظهار کرد: جاوید در دیداری در فرم چیانگ شو یا نیزه  در سال ۲۰۰۱ مدال طلا گرفت، اما من در فرمی که خودم شمشیرش را درست کردم در مسابقات جهانی شانگ‌های چین مدال طلا گرفتم.

سلیقه داوران در تالو تاثیرگذار است 

مجیری درباره اینکه چرا تالو به اندازه ساندا پیشرفت نکرده است، بیان کرد: ساندا به صورت مبارزه ای است و داوران به صورت سلیقه‌ای نمی‌توانند امتیاز بدهند، اما تالو ورزش نمایشی است و سلیقه داوران در آن تاثیرگذار خواهد بود و اگر داوران از نمایش خوششان بیاید امتیاز می‌دهند. تالو کاران  چین، هنگ هنگ و ماکائو  از استایل خوبی برخوردار هستند و آمادگی خوبی هم دارند. قیمت سکوی ووشو میلیاردی است و همه استان‌ها امکان خرید این سکو را ندارند و  ما باید برای تمرین به تهران سفر می‌کنیم و در شهرستان‌ها امکانات لازم برای تمرین کردن نداریم.


بیشتر بخوانید: مجیری: کسب طلا در شانگهای ارزش زیادی داشت/ با انگیزه بیشتری کارم را ادامه می‌دهم


هدفم تکرار مدال طلا در جام جهانی ووشو است   

دارنده مدال طلای تالو کشورمان درباره هدف و برنامه بعدی خود در ووشو گفت: به هر حال از این به بعد مسئولیتم بیشتر از قبل می‌شود. کسی قبل از مسابقات جهانی توقعی از من برای کسب مدال طلا نداشت، اما از این به بعد انتظارات بیشتر است. با توجه به اینکه نفرات اول تا هشتم مسابقات جهانی شانگ‌های چین به جام جهانی ژاپن راه می‌یابند و من با کسب مقام قهرمانی به این مسابقات راه یافتم به همین علت هدف اولم این است که مدال طلایم را در جام جهانی و بازی‌های آسیایی سال بعد تکرار کنم.  

مجیری درباره اینکه در لیگ ووشو هم شرکت می‌کند یا خیر، بیان کرد: بله در لیگ ووشو و مسابقات قهرمانی کشور شرکت می‌کنم. به نظرم اصلی‌ترین عامل موفقیت در مسابقات جهانی حضور در لیگ ووشو بوده است که پخته‌تر و با تجربه‌تر شدم.  

تالو کار کشورمان درباره اینکه در ۱۸ سالگی توانسته مدال طلای جهانی کسب کند، گفت: من تازه امسال وارد تیم ملی بزرگسالان شدم و اعتماد به جوانان در مسابقات جهانی نتیجه خوبی دارد.

چینی‌ها دانش خود را در اختیار تالوکاران قرار نمی دهند  

او درباره اظهارات برخی از کارشناسان به استفاده از دانش چینی‌ها در بخش تالو بیان کرد: من اصلا به این موضوع اعتقادی ندارم چرا که اگر نتیجه تاریخی در بخش انفرادی ووشو بعد از ۱۸ سال رقم خورد ماحصل تلاش مربیان ایرانی بوده است. من با ۳ مربی چینی در رده جوانان کار کردم، اما آن‌ها دانش خود را در اختیار ما نمی‌گذارند و مربیان داخلی خیلی بهتر از چینی‌ها هستند.  

او درباره اینکه پاداش مدال طلای خود را گرفته است، گفت: فدراسیون ووشو یکسری پاداش دلاری برای مدال آوران جهانی تعیین کرده بود که در محل مسابقات به ما دادند، اما هنوز پاداش ریاست جمهوری دریافت نکرده‌ایم.  

دارنده مدال جهانی ووشو در پایان خاطر نشان کرد: از همه کسانی که برای من زحمت کشیدند از جمله پدر و مادر و مربیانم عربی و گلی تشکر و قدردانی می‌کنم.  


بیشتر بخوانید: ۴ نماینده ایران به نیمه نهایی راه یافتند/ «مجیری» طلایی شد


انتهای پیام/ 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.