سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رتبه چهارم اصفهان در تولید زعفران

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان گفت:استان اصفهان با نزدیک به ۸۰۰ هکتار سطح زیر کشت زعفران رتبه چهارم را به خود اختصاص داده است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،فریدون الله یاری مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان به برگزاری جشنواره‌ها بر اساس تقویم گردشگری و در راستای توسعه گردشگری روستایی اظهار داشت: سومین جشنواره طلای سرخ در شهر دهق.
چهارشنبه، هشتم آبان ماه ساعت ۹ صبح، همزمان با برداشت گل زعفران در روستای تاریخی دماب از توابع شهر دهق برگزار می‌شود.

او افزود: سه سالی می‌شود که جشنواره طلای سرخ، برای ارتقا کمی و کیفی کشت زعفران، برندسازی و توسعه گردشگری روستایی در شهر دهق برگزار می‌شود؛ این جشنواره علاوه بر تجلیل کشاورزان و آشنایی با آخرین دستاورد‌های علمی در توسعه کشت و بازاریابی در بازار‌های جهانی، توجه گردشگران را به خود معطوف خواهد کرد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان با تاکید بر سابقه ۸۰۰ ساله استان اصفهان در کشت زعفران تصریح کرد: بیش از ۹۰ درصد تولید زعفران دنیا، در کشور ایران انجام می‌شود و استان اصفهان سهم پنج درصدی از تولید زعفران را در کشور به خود اختصاص داده است.

اوادامه داد: مطالعات تاریخی نشان می‌دهد که خاک حاصلخیز این منطقه برای کشت زعفران مناسب بوده و زعفران مرغوب اصفهان شهره جهانی داشته است؛ روستای دماب می‌تواند قطب تولید زعفران در استان اصفهان شود و با معرفی بیشتر این روستا، گردشگری روستایی توسعه یابد.


او با اشاره به کشت محصول زعفران در نزدیک به ۱۸۰ هکتار از اراضی شهرستان نجف آباد و اشتغال بیش از ۲۵۰ بهره بردار به کشت زعفران گفت: در این سه سال اخیر بالاترین حجم برداشت محصول نسبت به میانگین کشوری در روستای دماب انجام شده است و استان اصفهان با نزدیک به ۸۰۰ هکتار سطح زیر کشت زعفران رتبه چهارم را به خود اختصاص داده است.

الله یاری با اشاره به دوجنبه از جشنواره طلای سرخ روستای دماب ابراز داشت: برگزاری جشنواره طلای سرخ، علاوه بر اشتغالزایی روستایی و تجاری سازی زعفران، با ایجاد تاسیسات گردشگری و بوم گردی‌ها و حفاظت از بافت تاریخی موجبات توسعه گردشگری روستایی را فراهم می‌کند.

او با اشاره به برندسازی جشنواره گل و گلاب کاشان اظهار داشت: با توجه به برگزاری سه سال متوالی جشنواره طلای سرخ دماب در تاریخ هشتم آبان ماه می‌توانیم همچون جشنواره شناخته شده گل و گلاب کاشان، این روز را در تقویم گردشگری تثبیت کنیم تا گردشگران بسیاری برای تماشای چیدن گل‌های زعفران راهی این روستا شوند.

انتهای پیام/م

 

برگزاری جشنواره طلای سرخ در شهر دهق

منبع:مهر

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.