افرادی که زمینه غلظت خون در آنها وجود دارد، بیشتری افراد با مزاج گرم و سرد هستند. از این رو این گونه افراد ضمن پرهیز از هم زمانی مصرف چند نوع غذا و مخصوصا مصرف غذا با مزاج های مختلف بهتر است از حجم غذای کمتر و تنوع کمتر غذایی استفاده کنند و همچنین وعده های ناهار و میان وعده ظهر آنها بسیار کم باشد.
وی ادامه داد: افراد چاق مستعد غلظت خون، بالا رفتن فشار خون و چربی خون هستند، پس باید مراعات بهتری در برنامه غذایی خود داشته باشند و همچنین از اموری مانند حجامت، ورزش کردن، زالو درمانی و اهداء خون برای رفع غلظت خون استفاده کنند.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی دمنوش های گرم و سرد را برای رقیق شدن خون معرفی کرد که در ادامه با خواص و طرز تهیه آن آشنا می شوید.
بیشتر بخوانید: خوردنیهایی که به ترک سیگار کمک میکنند
دمنوش عناب و آویشن را به صورت روزانه استفاده کنید.۶ عدد عناب را با یک قاشق چایخوری آویشن جوشانده و صاف کنید و سپس بنوشید. این دمنوش رقیق کننده بسیار خوب و تصفیه کننده کامل خون میباشد. این ترکیب جایگزین خوبی است برای افرادی که توان حجامت یا اهداءخون را ندارند است.
ترکیب عناب، شاه تره و رازیانه هم به صورت دمنوش برای اکثر مزاحها مفید است. دمنوشی که برای مزاج گرم مفید باشد ترکیبی از بنفشه، عناب، آلو بخارا، هلیله زرد، میوه نسترن است و برای تهیه دمنوش مفید برای مزاج سرد، خار مریم، رازیانه، عناب، شاه تره، کنگر فرنگی و بومادران را با هم ترکیب کنید.
وی در ادامه افزود: این دمنوشها بسته به مزاج افراد استفاده میشوند که همه این دمنوشها خواص تصفیه خون دارند و باعث رفع غلظت خون میشوند، اما از گیاهان و غذاهایی که به صورت مفرده در تصفیه خون و دفع سموم بدن و باز شدن عروق میتوانند مفید باشند، میتوان به خاکشیر، آبغوره، گشنیز، کاسنی، زرشک، شکر سرخ، گل گندم و در بین میوهها از گیلاس، شاه توت، نارنگی، توت سرخ، لیمو ترش، کرفس، توت فرنگی، انار، انواع هلیله و آلوبخارا نام برد. ترکیب دیگری که برای باز کنندگی عروق قلبی مفید است، جوشانده پوست پیاز و گیاه قرهقات است.
اما نکتهای که افراد باید در مصرف این دمنوشها رعایت کنند این است افراد با مزاج گرم بهتر است از دمنوشهای سرد و افراد با مزاج سرد باید از دمنوشهای گرم استفاده کنند.
انتهای پیام/