سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ازدواج دانشجویی، حلّال بسیاری از مشکلات جوانان

یک استاد دانشگاه گفت: گسترش ازدواج‌های دانشجویی و ارائه تسهیلاتی به دانشجویان متاهل منجر به تشویق دانشجویان به ازدواج می‌شود.

احمدرضا پورحسن استاد روانشناسی در گفت‌وگو با خبرنگار   حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص ازدواج دانشجویی اظهار کرد: بسیاری از مشکلات فرهنگی که در دانشگاه‌ها داریم، با ازدواج حل و در سطح دانشگاه‌ها آرامش ایجاد می‌شود.

او افزود: امیدواریم که یک همت عالی از سوی دولت ایجاد شود که دانشجویان را به امرازدواج تشویق کند و در جهت ایجاد خوابگاه‌های متاهلین اقدامات بیشتری صورت گیرد.

پورحسن با اشاره به اینکه دانشجویان ما در مراکز آموزشی عالی در سنینی هستند که بحث ازدواج و تشکیل خانواده از جمله ضرورت‌هاست، گفت: باید در این زمینه به طور جدی وارد عمل شد که تاکنون نیز اقدامات موثری در این زمینه صورت گرفته است.

او ادامه داد: در همه دانشگاه‌ها جشن‌های ازدواج دانشجویی و مقدمات مربوط به این ازدواج‌ها همچون کارگاه‌های آموزشی نهادینه شده است که از این جشن‌ها و کارگاه‌های آموزشی برای آشنایی جوانان با ازدواج و مفاهیم آن استفاده می‌شود تا زندگی آسانی داشته باشند.

این استاد دانشگاه افزود: دانشجویان در ‏یک اجتماع کوچک به نام دانشگاه بیشتر و بهتر با یکدیگر آشنا می‌شوند، بنابراین می‌توان ‏تسهیلاتی به دانشجویان ارائه کرد و ازدواج دانشجویی را گسترش داد.

او تصریح کرد: دانشگاه محیطی مناسب برای همسریابی است که می‌توان برای ‏جلوگیری از برخی معضلات قبل از ازدواج، با ورود به دانشگاه ‏و اجرای کلاس‌های همسریابی برای دانشجویان، ذهن دانشجویان را برای انتخابی ‏درست و آگاهانه آماده ساخت.

پورحسن اظهار کرد: حرکتی که ‏در زمینه ازدواج دانشجویی آغاز شده، حرکت درستی است، اما برای شکل‌گیری ‏فرهنگ ازدواج ساده باید ابعاد فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و مسائلی همچون سنت‌ها ‏و فرهنگ خانواده و ... را نیز در نظر گرفت و غیرعجولانه و با کار کارشناسی برای ‏رسیدن به هدف پیش رفت.

او گفت: یکی از مزایای ازدواج دانشجویی این است که دانشجو دیگر در ‏حاشیه نیست و با خیال راحت انتخاب خود را انجام می‌دهد و به این ترتیب ‏باانگیزه به تحصیل و کار می‌پردازد.

پور حسن ابراز کرد: بررسی‌ها نشان داده است که معمولاً ‏پیشرفت اقتصادی بعد از ازدواج صورت می‌گیرد و فساد اخلاقی و بزهکاری کاهش ‏می‌یابد و روابط در جامعه سالم می‌شود.

او در پایان گفت: ازدواج حلّال بسیاری از مسائل اخلاقی و معنوی است؛ چراکه ‏دانشجویان در دوران سخت بمباران اخلاقی، جنسی قرار دارند که با ازدواج دانشجویی، دانشجو با ‏خیال راحت همسر خود را انتخاب می‌کند و بسیاری از مسائل او حل می‌شود. ‏

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۵:۱۵ ۰۴ آبان ۱۳۹۸
اول شغل بعد ازدواج ، مگه مخارج بدون تامین ریالی میشود
ناشناس
۱۱:۰۰ ۰۴ آبان ۱۳۹۸
من دانشجو نیستم. هر وقتم خواستم ازدواج کنم اصلا نمیخوام عروسی بگبرم ( دخترم) ولی مگه تمام هزینه ها خرج عروسیه ... کی میتونه با این وضعیت خونه اجاره کنه یا جهاز بخره داداش. حلال پوله پول
Ali
۱۰:۰۲ ۰۴ آبان ۱۳۹۸
دانشگاه محیطی مناسب برای همسریابی است.خخخخخخ آره واقعاً
مریم
۱۱:۳۴ ۰۴ آبان ۱۳۹۸
نه داداش دانشگاه محیطی مناسب برای شوهریابی است.