او با اشاره به اینکه این طرح در شهرستان جیرفت اجرا خواهد شد، افزود: هدف از اجرای این طرح افزایش رطوبت خاک، اقتصادی نمودن طرحهای مرتعداری، افزایش زادآوری گیاهان دارویی، افزایش تنوع زیستی اعم از فون و فلور، احیاء و ارتقاء کمی و کیفی پوشش گیاهی و همچنین افزایش تولید علوفه مرتعی در واحد سطح است.
احمدی تصریح کرد: از بین روشهای تجدید حیات مصنوعی پوشش گیاهی مراتع، عملیات مرتبط با احیا و اصلاح مراتع نظیر بذرکاری و کپهکاری ازجمله روشهایی هستن که با استفاده از نیروی کارگری انجام میشوند، بنابراین از اشتغال زایی بیشتری برخوردار بوده و روشی بومی است که به هیچ نوع ماشین آلاتی نیاز ندارد.
سرپرست اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان ضمن اشاره به اینکه بذور مورد استفاده در هر هکتار به طور متوسط ۳ کیلوگرم میباشد اظهار داشت: در محدودههای موردنظر در راستای اقتصادی نمودن طرحهای مرتعداری از بذور گیاهان دارویی نظیر وشاء، آنغوزه و باریجه استفاده میشود.
احمدی اجرای این طرح را گامی مثبت در راستای توانمندسازی جامعه محلی، همچنین جلوگیری از فرسایش خاک عنوان کرد و افزود: با اجرای این برنامه، حفاظت بیشتر منابع آب و خاک محقق میشود.
انتهای پیام/س