او افزود: همچنین پنج واحد تولیدی استان یزد با کسب تندیس طلایی به عنوان واحد برتر استانی معرفی خواهند شد.
مورکیان با اشاره به ایجاد انگیزه در واحدهای تولید و فرآوری مواد غذایی، افزود: تعدادی از واحدهای موادغذایی که از پارسال تاکنون به نوعی در کیفیت محصول تولیدی خود ارتقا داشته اند نیز، به عنوان واحدهای های ارتقاء یافته و شایسته تقدیر، معرفی و تجلیل میشوند.
مدیر نظارت بر موادغذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، به نقش مسئولان فنی واحدهای تولید مواد غذایی، در کنترل بهداشتی کیفی کلیه بخشهای مرتبط با دریافت مواد اولیه، تولید آزمایشگاه کنترل کیفیت و بهداشتی و انبارها اشاره کرد و اظهارداشت: همچنین تعدادی از مسئولان فنی آزمایشگاههای صنایع غذایی که با فعالیت خود سبب ارتقای کیفیت محصولات و حرکت واحد تولیدی به سمت اهداف وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو شده اند نیز تجلیل خواهد شد.
مورکیان اضافه کرد: کاهش مصرف قند، نمک و چربی در محصولات غذایی و آشامیدنی، درج نشانگرهای رنگی تغذیهای و برچسب اصالت و سلامت بر روی محصولات تولیدی و به صفر رساندن میزان اسیدهای چرب ترانس در محصولات از جمله معیارهای انتخاب واحدهای برتر و نمونهی استان است.
او تصریح کرد: همایش تجلیل از واحدهای نمونه و برتر استان، روز سه شنبه ۳۰ مهرماه سالجاری در یزد برگزار میشود.
بیست و چهارم مهر ماه، برابر با شانزدهم اکتبر، از سوی سازمان فائو به عنوان روز جهانی غذا نامگذاری گذاری شده است و در این روز، سازمانهای بین المللی، به منظور برقراری روابط در زمینه کشاورزی و زمینه سازی برای جلوگیری از فقر و گرسنگی و نابودی محیط زیست، تلاش میکنند.
انتهای پیام/ی