او با بیان اینکه بخشی از تصادفات ناشی از خستگی و بی خوابی رانندگان است، افزود: همچنین یکی از نیازهای مبرم مرز مهران وجود یک ساختمان برای محل استراحت رانندگان خودروهای باری، ترابری و سوخت رسان است تا زمانی که در مرز استقرار دارند قبل از حرکت در این مکان به استراحت بپردازند.
سلیمانی دشتکی در مورد زیرساختها نیز یادآور شد: هر چند کنار گذرهای غربی و شرقی مهران راه افتاده، اما با توجه به حجم زیاد خودروها و جلوگیری از بروز حوادث جادهای باید حد فاصل پارکینگ اربعین تا کنارگذر شرقی نیاز به پل هوایی و تقاطع غیر هم سطح احداث شود.
او اضافه کرد: همچنین از محل پارکینگ اربعین تا شهر مهران و پایانه برکت نیاز به فضای سبز و درختکاری دارد و موضوع مهم بعدی اینکه پارکینگها و پایانههای مهران از جمله اربعین و برکت در حد جمعیت و زائران تردد کننده نیست که باید برای سالهای آینده توسعه یابد.
سلیمانی دشتکی بیان کرد: با توجه به اینکه اربعین در سالهای آتی در فصل گرم تابستان برگزار میشود وجود سایبان، سرویسهای بهداشتی و درخت کاری در مسیر راهپیمایی زائران در منطقه مهران اجتناب ناپذیر است.
استاندار ایلام ادامه داد: هر چند بیشتر مسیر ایلام - مهران به صورن دو بانده تکمیل شده، اما در برخی مقاطع مثل حد فاصل پل کنجانچم که یک نقطه کور محسوب میشود باید برای سال آینده بهسازی و تعریض شود.
او عنوان کرد: توسعه زیرساختهای اربعین در مهران نیاز مبرم به حضور خیرین و نهادهایی، چون بنیاد مستضعفان و بنیاد برکت دارد تا به کمک دستگاههای دولتی بیایند تا برای سال آینده کمترین مشکل در زمینه زیرساخت داشته باشیم.
انتهای پیام/ د