حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر در گفت گو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان درباره افزایش شیر مادر با طب سنتی اظهار کرد: نوع و کیفیت مواد غذایی خورده شده می تواند باعث افزایش شیر مادر و رشد نوزاد ، بنیه بدنی مادر تاثیر بگذارد. زنان شیرده می توانند دمنوشی از این مواد درست کنند مانند رازیانه 30 گرم همراه 10 گرم شنبلیله و زیر سبز با هم مخلوط و مصرف کنند. زنان شیرده می توانند هر روز همراه عسل میل کنند.
عظمایی افزود: تمامی میوه ها و سبزیجات برای زنان شیرده تاثیر چشمگیری خواهد داشت .ترکیب انواع سبزیجات مانند تره ، اسفناج،جعفری که به همراه غذا می خورند مفید خواهد بود . آب هویج ، کاهو ، خوردن جوانه گندم و یونجه همراه سالاد برای مادر شیر ده مناسب است.
بیشتر بخوانید: میوه ای که باعث زیبایی جنین خواهد شد/ گیاهی که قند خون را کاهش میدهد/ کالری شکر قهوهای چقدر است؟
مادران برای افزایش شیر خود از شیر گاو استفاده کنند و لبنیات هم به اندازه کافی بخورند. همچنین از مغز ها مانند بادام ، فندق به وفور مصرف کنند.مفید. غذاها و نان های سبوس دار مفید هستند . زنان شیرده از گوشت گوسفند می توانند برای انواع سوپ ها استفاده کنند.
وی گفت:زنان شیرده باید از مصرف غذاهای تند و ادویهدار ، نوشابه های گازدار و آب زمینی پرهیز کنند . از قهوه و نسکافه تحت هیچ شرایطی مصرف نکنند. زنان شیرده در دوران شیردهی از کشیدن سیگار و مصرف مواد مخدر جدا خودداری کنند. زنان شیرده از خوردن غذاهای فست فودی،کنسروی دوری کنند.
عظمایی تاکید کرد: نکته بسیار مهم این است زنان شیرده اصلا از داروهای لاغری و رژیم های لاغری استفاده نکنند تا زمانی که دوران شیردهی تمام شود زیرا موجب چربی سوزی شده و به کودکان آسیب وارد می کند.
انتهای پیام/