او با بیان اینکه در این حادثه هیچ آسیبی به خدمه نفتکش و یا سایر بخشهای این شناور وارد نشده است، گفت: این شناور هماکنون به تنهایی قادر به حرکت است و شناورهای پشتیبان ایرانی این نفتکش را تا ایران همراهی میکنند.
پُل مه با اشاره به اینکه ارزیابیها اضطراری از شرایط این نفتکش انجام شده است، گفت: آخرین خسارتهای برآورد شده نشان میدهد که ۲ مخزن این نفتکش دچار آسیب شده و ارزیابیهای نهایی و میزان برآوردهای خسارت با ورود به آبهای ایران مشخص میشود.
بیشتر بخوانید: انتشار تصاویر جدید از نفتکش SABITI در دریای سرخ
دبیر کل انجمن کشتیرانی ایران درباره پوشش بیمهای این نفتکش هم گفت: به دلیل آنکه این نفتکش تحت پوشش پرچم جمهوری اسلامی ایران بوده توسط شرکتهای بیمهای ایرانی بیمه شده است بنابر این چون هماکنون بخش دریایی و کشتیرانی ما تحریم است، امکان استفاده از پوششهای بیمهای p&i خارجی وجود ندارد.
پُل مه اظهار کرد: در شرایط جنگی با پرداخت حق بیمه بیشتر، بیمه ها تمامی شرایط اضطراری و آسیبهای ناشی از اقدامات نظامی را هم پوشش میدهند بنابر این جای نگرانی از لحاظ بیمه وجود ندارد.
دبیر کل انجمن کشتیرانی ایران بیان کرد: به نظر نمیرسد این اقدام خصمانه مانع تردد کشتیهای ایرانی در آب های بین المللی شود مطمئناً اقدامات پیشگیرانه و حمایتی به دست دولت و نیروهای نظامی تدبیر خواهد شد. دولت با اطلاعاتی که به دست میآورد تصمیمات لازم را برای ترددهای دریایی در این مناطق اتخاذ میکند بنابر این بررسیهای آن، تحت اختیار کشتیرانی و یا سایر حوزههای دریایی نیست.
او توضیح داد: طبق اطلاعات موجود این نفتکش با همکاری ناوگروه نیروی دریایی راهبردی ارتش تا ابتدای آبان امسال وارد آبهای ایران میشود و ما میتوانیم تمامی بررسیهای دقیق را پس از ورود این نفتکش اعلام کنیم.
انتهای پیام/