سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ابهریان در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح کرد؛

ارتباطات خانوادگی از بروز افسردگی جلوگیری می‌کند

عضو انجمن علوم اعصاب ایران گفت: ارتباطات خانوادگی از بروز افسردگی و اختلالات روحی و روانی جلوگیری می‌کند.

پیمان ابهریان عضو انجمن علوم اعصاب ایران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: وضعیت جامعه شرقی از نظر اختلالات روانی به دلیل خانواده محور بودنشان بهتر از مردم کشورهای غربی است زیرا از نظر کارشناسان علوم اعصاب ارتباطات خانوادگی از بروز افسردگی و اختلالات روحی و روانی پیشگیری می‌کند.

او ادامه داد: بر اساس آخرین مطالعه انجام شده استرس در بین مردم ایران شیوع دارد و وسواس فکری و عملی نیز در بین ایرانیان دیده شده است.

بروز آلزایمر و و اختلالات روحی به دلیل استرس بالا

ابهریان تاکید کرد: متاسفانه  مصرف مواد مخدر و اعتیاد به دلیل مسائل مختلف از جمله استرس  در کشور وجود دارد و به دلیل مشغله بالای مردم گاهی اوقات آلزایمر و دیگر اختلالت روحی به سراغ آن‌ها می‌آید؛ به همین دلیل افراد مضطرب و مبتلا به اختلالات روحی و روانی سریع‌تر از سایر مردم به سمت پیری می‌روند.

عضو انجمن علوم اعصاب ایران بیان کرد: اختلالات عصبی و اختلالات یادگیری در بین مردم و به خصوص کودکان شیوع بیشتری دارد به طوری که ۲۰ درصد از کودکان مبتلا به اختلالات یادگیری، ۱ درصد مبتلا به اوتیسم و نیم درصد دچار اختلالات حرکتی هستند.


بیشتر بخوانید: تاثیر بیماری‌های روانی در بی‌خوابی


او گفت: به طور کلی اختلالات عصبی مردم ایران با سایر کشورها تفاوت معناداری ندارد اما باید اقدامات پیشگیرانه لازم در زمینه بروز اختلالات روحی و روانی و استرس‌های مختلف انجام شود.

انتهای پیام/

۲۰ درصد از کودکان مبتلا به اختلالات یادگیری

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.