وزیر کشور با اشاره به نکتههای این لایحه گفت: نکتههای قابل توجهی در این لایحه وجود دارد. امیدواریم اصلاحات لازم صورت بگیرد و لازم است که تمام اهداف ما در قبال زنان مانند تکریم، صیانت و حمایت از حقوق زنان محقق شود.
بیشتر بخوانید: یکصد و بیست و چهارمین جلسه شورای اجتماعی کشور برگزار شد
رحمانیفضلی با بیان اینکه سه میلیون زن سرپرست خانوار در کشور وجود دارد، تصریح کرد: حدود ۷۱ درصد زن سرپرست خانوار به علت فوت همسر در این آمار قرار میگیرند و ۱۱ درصد این آمار به علت طلاق است.
او با تأکید بر اینکه توانمندسازی زنان سرپرست خانواده از اهمیت بالایی برخوردار است، گفت: تمام دستگاههای دولتی باید بسیج شوند و اقدامات و برنامههایی را انجام دهند که میتواند اوضاع زنان سرپرست خانواده را بهتر کند.
وزیر کشور تصریح کرد: ما باید کاری کنیم که هر نوع نابرابری و ظلم از بین برود، موارد متعددی در این لایحه دیده شده، همچنین تفاوتها و تمایزهای فرهنگی که در کشور وجود دارد باید در این لایحه لحاظ شود. ما در اصلاحاتی که با مشورت دستگاههای ذیربط صورت میگیرد، فرهنگهای بومی را مدنظر خواهیم داشت.
رحمانی فضلی در پایان از تهیه لایحه تأمین امنیت زنان در برابر خشونت خبر داد و تأکید کرد: همه دستگاهها نظر کارشناسانه خودشان را ارائه دادند و باید یک بار همه این اقدامات با مردم و متخصصان به اشتراک گذاشته شود.
انتهای پیام/