سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دانستنی های پزشکی؛

میوه پاییزی که داروی دیابت است/ از ادویه ضد سرطان چه می‌دانید؟

در این بسته دانستنی پزشکی، از فواید یک میوه پاییزی برای درمان دیابت و ادویه‌ای که سرطان و التهاب را درمان می‌کند، خواهیم گفت.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیکگروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، در این گزارش جدیدترین دانستنی‌های روز پزشکی که هر روز با آن سر و کار دارید را دنبال می‌کنیم.

فواید فلفل ها بر سلامت بدن

 فلفل ها حاوی بخشی  از مواد مغذی و ویتامین‌ ها هستند که می توانند طعم خوبی به غذاها بدهند. از فواید فلفل ها این است که مملو از ویتامین‌های گوناگون شامل ویتامین A، اکثر ویتامین ها B و ویتامین های C، E و K هستند. تمام این مواد مغذی از بدن در برابر عملکردهای مختلف از جمله لخته شدن طبیعی خون تا تنفس سلول ها محافظت خواهند کرد.

میزان مواد معدنی فلفل  بسیار بالا است و به تنظیم عملکرد قلب کمک خواهد کرد. فلفل حاوی ترکیبی به نام لوتئین است که طبق کشفیات نقش ارزشمندی در سلامت چشم ایفامی کند. 

خواص شگفت انگیز زنجبیل 

افراد می توانند برای سهولت هضم غذای خود از زنجبیل استفاده کنند. یکی از مهم‌ترین دلایل این که زنجبیل برای سلامتی انسان مفیدتر از هر محصول غذایی دیگری است، وجود ترکیبی به نام جینجرول در آن است. این ماده ضد التهاب است، به این معنی که می‌تواند درد و تورم را تسکین دهد. همچنین می‌توان آن را آنتی اکسیدانی نامید که رادیکال‌های آزاد مضر را در بدن خنثی می‌کند. این ماده می‌تواند خطر ابتلا به سرطان را در طول زندگی فرد کاهش دهد.


بیشتر بخوانید:درمان عفونت‌های دندانی با طب سنتی


مواد غذایی که نباید داخل ماکروویو قرار دهیم

امروزه افراد از مایکروویو بیشتر استفاده می‌کنند، اما برخی مواد غذایی را نباید داخل آن گذاشت. مواد غذایی مانند تخم مرغ خام یا حتی آب‌پز را به هیچ عنوان با پوست داخل مایکروویو قرار ندهند.  این کار باعث ترکیدن پوسته آن در زمان فعالیت مایکروویو خواهد شد و می‌تواند افزون بر کثیف کردن مایکروویو، خطرات دیگری برای افراد داشته باشد. 

گذاشتن فلفل‌های تند داخل مایکروویو و حرارت دادن آن هر چند باعث کثیفی این وسیله نخواهد شد و در ظاهر نیز خطری ندارد، اما می‌تواند افراد را به دردسر بیندازد. فلفل‌های تند، حاوی ماده‌ای به نام کپسایسین هستند که با حرارت دیدن داخل مایکروویو، به صورت گاز آزاد می‌شوند. باز کردن در مایکروویو و استنشاق این گاز می‌تواند باعث سوزش چشم و حتی سوختگی خفیف چشم و گلو شود.

افراد برای خشک کردن انگورهایشان باید دور مایکروویو را خط بکشند. قرار دادن انگور یا حتی خود کشمش داخل مایکروویو می‌تواند به سوختن آن‌ها یا ترکیدن پوسته میوه‌ها و کثیف کردن این وسیله منجر شود. این امر گاهی ممکن است باعث خراب شدن مایکروویو  شود. شاید گرم کردن آب داخل مایکروویو، ترکیب بی‌خطری به نظر برسد اما می تواند باعث آتش سوزی هم شود.

زمانی که آب خالص داخل لیوان بلور یا سرامیک در مایکروویو گرم شود، حباب‌های هوای آن طی  گرم شدن خارج نخواهد شد.  با حرکت دادن لیوان، این حباب‌های حبس شده به ناگهان خارج و باعث فوران آب داغ خواهند شد. برای پیشگیری از این موضوع، بهتر است آب را در زمان‌های کوتاه و به دفعات، گرم کنند و در حد فاصل آن، یکی دو بار آن را هم بزنند.

درمان دیابت با نارنگی

ماده موجود در نارنگی به نام نوبیلتین  می تواند  از تجمع چربی در کبد و تولید بیش از حد انسولین به دلیل بالا رفتن میزان قند خون، جلوگیری کند. همچنین  نوبیلتین از تجمع پلاک در شریان‌ها هم می تواند در بدن فرد  جلوگیری کند؛  زیرا این پلاک‌ها خطراتی برای فرد خواهند داشت   و باعث بروز بیماری قلبی و سکته مغزی خواهند شد.
روش مصرف نارنگی برای درمان دیابت
مقدار نوبیلتین در بافت نارنگی و پوست آن به میزان زیادی یافت شده است. به همین دلیل  مصرف آب میوه نارنگی برای افراد مبتلا به دیابت کافی نخواهد بود، بلکه افراد مبتلا برای دریافت همه خواص موجود در نارنگی باید آن را به صورت کامل مصرف کنند. افراد مبتلا به دیابت می توانند از پوست رنده شده آن برای سالاد ها استفاده کنند. افراد می توانند  پوست نارنگی یا پرتقال را برای مدتی در آب گرم قرار دهند و سپس آب  آن ها را بنوشند. افراد با وجود این نوشیدنی می توانند مانع بروز بیماری دیابت شوند.
 

تفاوت شیر گاو با بز و گوسفند

با وجود محبوب بودن شیر گاو در بازار، اما بهترین نوع شیر نیست. در حقیقت، بسیاری از افراد دچار عدم تحمل لاکتوز هستند یا به شیر گاو حساسیت دارند. شیر گوسفند و بز از اساس با شیر گاو تفاوت دارند، امروزه تعداد بیشتری از مردم به مصرف این شیر‌ها روی آورده‌اند. هضم چربی شیر گاو بسیار دشوارتر از بز و گوسفند است. شیر گاو دارای کازئین و حساسیت زا است. اما طعمی ملایم و خامه ای دارد درحالی که شیر بز و گوسفند کمی شور است.

انتهای پیام/

کدام موادغذایی را نمی توان در مایکروویو  قرار داد؟/ فواید شگفت انگیز فلفل بر سلامت چشم ها

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۲:۴۴ ۲۱ مهر ۱۳۹۸
شیرگاومیش توجنوب زیاده وخوشمزه ترازهمشونه شیرگاویه مزه ی بدی میده
ناشناس
۲۱:۳۰ ۲۱ مهر ۱۳۹۸
عالیه
ناشناس
۲۰:۲۶ ۲۱ مهر ۱۳۹۸
شیر گاو شفاست، گوشتش بیماریزا
شیر گوسفند بیماریزاست و گوشتش شفا.
قریشی
۱۴:۴۷ ۲۱ مهر ۱۳۹۸
من بالاخره نفهمیدم خود نارنگی رو باید بخورم یا پوست نارنگی برای دیابت مشکلی پیش نیاد!
ناشناس
۱۳:۲۹ ۲۱ مهر ۱۳۹۸
بهترین شیر شیر گاوه بهترین گوشت گوشت گوسفند