سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

قائمی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان:

اصلاحات نمی‌تواند براساس اصولی ثابت حرکت کند/ انتقاد از روحانی به معنای ممانعت از ادامه اقدامات است

فعال اصلاح طلب گفت: تغییر مسیر اصلاحات نوعی استراتژی است و همه ما باید متناسب با شرایط سیاسی و اجتماعی کشور نظرات خود را تعدیل کنیم.

قربانعلی قائمی فعال اصلاح طلب در گفت‌وگو با خبرنگار احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به برنامه اصلاح‌طلبان برای انتخابات آتی مجلس و ارزیابی عملکرد گذشته آنها گفت: انتخابات بحث روز جامعه است و کمتر از یک ماه مانده تا روند ثبت‌نام کاندیدا‌ها آغاز شود؛ بنابراین طبیعی است که افکار جامعه معطوف به این رویداد شود.

او با اشاره به عملکرد دولت روحانی گفت: موضوع انتقاد از دولت امری طبیعی است و به طور حتم وقتی مدیریت اجرایی کشور در دستان دولت است، نمی‌‌شود که مشکل و مسئله‌ای نباشد. بنابراین این امر طبیعی است و به دولت خاصی هم محدود نمی‌شود، یعنی هر دولتی که قدرت را در دست می‌گیرد باید منتظر انتقادات مردم جامعه خود باشد.

قائمی درباره تغییراتی که باید درون جریان اصلاحات صورت گیرد گفت: معتقدم برخی از نقطه نظراتی که درون جریان اصلاح طلبی شکل گرفته اندکی با تاخیر به آن پرداخته شده است زیرا این نظرات پیش از این هم در میان اصلاح طلبان وجود داشت و به شکل‌های مختلف بیان شده است، برای مثال اگر به چند سال گذشته بازگردیم متوجه می‌شویم که ما همیشه پیگیر این بودیم که اصلاح‌طلبی نمی‌تواند براساس اصول ثابتی حرکت کند و براساس شرایط زمان و مکان دچار تغییر نشود.


بیشتر بخوانید: اصلاح طلب واقعی برای صندوق رای شرط نمی‌گذارد/ گفتمان اصلاحات تمکین به صندوق رای است


او تشریح کرد: به بیانی دیگر تغییر مسیر اصلاحات نوعی استراتژی است که همه‌ ما باید به آن پایبند باشیم و  متناسب با شرایط سیاسی و اجتماعی کشور نظرات خود را تعدیل کنیم اما درحال حاضر چون نزدیک انتخابات هستیم به این مطالب بیشتر پرداخته می‌شود.

فعال اصلاح طلب خاطرنشان کرد: باید به افرادی که شعار «با روحانی تا ۱۴۰۰» را مطرح کردند و مردم را به پای صندوق‌های رای کشاندند، گفت هنوز سال ۱۴۰۰ نرسیده است که بتوانند در مود عملکرد دولت تدبیر و امید اظهارنظر کنند. پس اگر بخواهند بر اساس عملکرد ۴ ساله اول دولت روحانی اظهارنظر کنند معنایش این است که  عملکرد دوره نخست او را قبول ندارند که در این صورت مجدداً این سوال مطرح می‌شود که چرا در سال ۹۶ مجدداً به او رای دادند؟ اگر هم ۴ سال ابتدایی را قبول دارند باید کمک کنند تا دولت به اهداف چهار ساله خود در برنامه‌هایش برسد. درنتیجه انتقاد ما از ریاست جمهوری در میانه راه به معنای ممانعت از ادامه اقدامات روحانی است و این نوعی عهدشکنی در طیف اصلاح طلبی و خلاف اخلاق سیاسی جامعه اصلاحات است.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.