ب
رئیس شورای شهر تهران افزود: نهاد شورایاری محله بر اساس انتخابات مردم شکل گرفته و میتوان گفت مویرگیترین نظام مردم سالاری در جمهوری اسلامی است.
هاشمی رفسنجانی ادامه داد: شورایاریها حلقه انتهایی جامعه مدنیت است و اگر این الفاظ را به کار بگیریم بی جا صحبت نشده است و حکومت باید قدر این موهبت را بداند، زیرا نهاد شورایاری میتواند کمک شایانی در توسعه شهری داشته باشد.
او گفت: نهاد مدنی در پایتخت در گذشته دارای جایگاه بوده است و هیئتهای مذهبی یکی از این نهادها بود که در کنار عزاداری به مشکلات شهری و محله نیز اهمیت میدانند.
رئیس شورای شهر تهران افزود: مفهوم جامعه سنتی تهران با هیئات مذهبی شکل گرفته و باید بدانیم هیئات مذهبی در پایتخت ۳۰۰ سال سابقه دارند.
هاشمی رفسنجانی ادامه داد: اگر ما به صورت مویرگی وارد نیاز مردم جامعه نشویم نمیتوانیم کار را پیش ببریم.
او با اشاره به کمبود فضای اجتماعی و فرهنگی در پایتخت گفت: یکی از مشکلات پایتخت کمبود فضای اجتماعی و فرهنگی است که متاسفانه در طرح تفصیلی هم به ان خوب نگاه نشده است.
رئیس شورای شهر تهران افزود: شورایاران میتوانند نقش مهمی داشته باشند تا بتوانیم رضایتمندی ایجاد کنیم.
هاشمی رفسنجانی با اشاره به سرانه اجتماعی و فرهنگی برای هر شهروند گفت: فضای خدماتی در شهر باید ۱۵ متر باشد که امروز متاسفانه این فضا برای هر فرد ۵ متر است.
او گفت: برای برطرف کردن مشکلات میتوان با مشورت با شورایاری مشورت کرد و کار دیگر این است که شورایاری بر عملکرد شهرداریها نظارت کنند و شورایاریها میتوانند به ما مشورت دهند و بازوی نظارتی شورای شهر تهران در شهرداریها باشند.
رئیس شورای شهر تهران افزود: جا دارد در پایان از کلیه همکاران با توجه به تمام محدودیتها با کمترین تخلفات پنجمین دوره انتخابات شورایاریها را برگزار کردند و از زحمات شورایاریهای دوره چهارم تشکر کنم.
انتهای پیام/