سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

برداشت خارشتر برای نخستین بار در سیستان و بلوچستان توسط دستگاه چاپر انجام شد

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: گیاه خارشتر برای نخستین بار توسط دستگاه چاپر به منظور تامین خوراک دام در این استان برداشت شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ،محمدرضا بندانی معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان  اظهار داشت: کشت گیاهان کم آب بر یکی از سیاست‌های مهم جهاد کشاورزی برای حفظ و پایداری منابع آبی است و گیاه خارشتر یکی از بهترین گزینه‌ها برای کشت در شرایط کنونی است.

او با بیان اینکه یکی از فوائد مهم گیاه خارشتر تامین علوفه مورد نیاز برای دام است، افزود: ترکیبات موجود در این گیاه به راحتی توسط دام قابل هضم است و در نهایت شیر و گوشت تولیدی از این دام‌ها دارای ارزش غذایی بالاتری است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: گرچه خارشتر در اراضی کشاورزی یک گیاه مهاجم بشمار می‌رود، اما توسعه این گیاه در مراتع و برداشت آن می‌تواند کمک خوبی به تامین علوفه دام‌های منطقه کند.

او افزود: وفور خار شتر در مراتع سیستان و بلوچستان می‌تواند ضمن تعلیف دام سبب کاهش هزینه‌های تولید برای دامداران استان شود.

بندانی گفت: سیستان و بلوچستان با وجود ۲ دهه خشکسالی به سبب تنوع ژنتیکی دارای سه میلیون و ۷۰۰ هزار واحد دامی است.

او اظهار داشت: سیستان و بلوچستان دارای ۱۶ واحد گاوداری شیری صنعتی، هزار و ۷۰۷ واحد کوچک گاوداری شیری روستایی، ۲۱۵ واحد پرواربندی گوساله صنعتی، هزار و ۴۲۶ واحد کوچک پرواربندی گوساله روستایی و ۷۱۵ واحد کوچک پرواربندی گوسفند و بز روستایی است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان ادامه داد: همچنین پنج واحد پرواربندی شتر صنعتی، ۵۳ واحد کوچک پرورش شتر شیری روستایی و ۱۳ واحد کوچک پرواربندی شتر روستایی و ۲ ایستگاه حفظ و حراست ژنتیکی گاو سیستانی و گاو دشتیاری در این استان وجود دارد.

انتهای پیام/گ

برداشت خارشتر در سیستان و بلوچستان

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.