او افزود: همچنین در مجموع میزان تخلیه و بارگیری کالا و بار در بندرهای کشور در این مدت ۵ درصد نسبت به مدت مشابه سال ۹۷ افزایش داشته است.
معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی ادامه داد: در ۶ ماه نخست امسال، عمده فعالیت تخلیه وبارگیری شامل کالای اساسی در بندر امام خمینی بود که با حدود ۹ میلیون تن، ۴۹ درصد نسبت به مدت مشابه پارسال افزایش داشته است.
راستاد بیان کرد: در مدت یادشده در دیگر بنادر کشور از جمله بوشهر میزان تخلیه و بارگیری حدود ۳ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش نشان میدهد.
او درباره نیروگاه گازی ۴.۵ مگاواتی بندر بوشهر هم گفت: این طرح با سرمایهگذاری بخش خصوصی به میزان ۱.۵ میلیون یورو و ۵۰ میلیارد ریال ساخته شده است.
معاون وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: ایجاد ظرفیت و توسعه زیرساختهای بندری به ویژه اسکله برای ارائه خدمات بندری است تا تناسب بین عرضه و تقاضا ایجاد شود.
راستاد افزود: در استان بوشهر علاوه بر بندر اصلی، بنادر کوچک نیز قابلیتهای بالایی برای جابه جایی کالا بین بنادر داخلی، کاپوتاژ و صادرات و واردات منطقهای دارند.
او عنوان کرد: هر چه زیرساختها توسعه یابد تمایل تجار و فعالان اقتصادی که از بنادر استان بوشهر استفاده میکنند برای فعالیتهای تجاری بیشتر میشود.
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی افزود: ایجاد زیرساخت و توسعه ظرفیت برای بهبود وضعیت تجاری و افزایش میزان حمل و نقل موثر خواهد بود.
راستاد در زمینه توسعه ظرفیت حوضچه بندر کنگان هم گفت: در سفر اسفند پارسال رئیس جمهور، صد میلیارد تومان اعتبار برای طرح توسعه بندر کنگان تصویب شد.
او بیان کرد: اکنون مطالعات اولیه این طرح صورت گرفته و ترجیح این است تا در قالب طرح و اجرا بتوانیم در حداقل زمان ممکن تا پایان امسال اجرای طرح توسعه ظرفیت حوضچه بندر کنگان را آغاز کنیم.
انتهای پیام/ک