سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پاسخ دندان شکن زائران راهپیمایی اربعین به ادعای نا امنی در عراق + عکس

زائران اربعین ۹۸ از آخرین وضعیت خود در عراق و شرایط امن کشور علی رغم برنامه ریزی های دشمن گفتند.

به گزارش خبرنگار حوزه قرآن و عترت  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، «تا خودت نروی نمی‌دانی، چه حسی دارد» این جمله مشترک زائران اربعین برای توصیف سفرشان به کسانی است که جامانده اند. جمله ای که باز هم نمی‌تواند عشق و حس مثال زدنی این مسیر روشن را بیان کند.

شاید یکی از بهترین توصیف از این حس غیر قابل بیان را حجت الاسلام و المسلمین علیرضا پناهیان کارشناس مذهبی داشت. او در یکی از سخنرانی هایش در موکب بین نجف تا کربلا از زائر اولی‌ها خواست دستانشان را بالا بیاورند. سپس گفت: «شما زائر اولی‌ها بعد از مراسم اربعین حال امروز ما را که چندین بار است اربعین، خودمان را به کربلا می رسانیم، می‌فهمید. وقتی به خانه می‌روید دلتان برای این حرم مطهر و این پیاده روی تنگ می‌شود. شما هم سال‌های آینده دیوانه می‌شوید و نمی‌توانید به پیاده روی نیایید.»

معنای این جملات را میلیون‌ها زائری می‌دانند که هر سال خود را در مسیر بهشت می‌بینند. کسانی که برنامه زندگیشان از اربعین آغاز و به اربعین ختم می‌شود. حالا هر سال سنگ‌هایی در این مسیر انداخته می‌شود که میزان حضور زائران کم شود. هر چند به کوری چشمشان، همه چیز برعکس خواسته هایشان می‌شود. یکبار داعش، یکبار شورش در خیابان و آتش زدن سفارت ایران و حالا در جدیدترین مدل از فعالیت‌های بی نتیجه ضد حسینی، درگیری در عراق، به موج تبلیغاتی برای اهداف شوم دشمنان اسلام تبدیل شده  است.

برخی این سوال را مطرح می‌کردند که آیا اربعین ۹۸، کربلا نا امن است؟ پاسخ به این سوال را زائران اربعین ۹۸ به خوبی پاسخ دادند. یکی از کاربران توییتر که در پیاده روی امسال حاضر است، نوشت: «الان از سامرا راه افتادیم؛ برخلاف تمام شایعات کاملا امن و آرومه، ولی حرم خیلی شوغ بود...»

یا یکی دیگر از کاربران نوشت: مشاهدات من از اوضاع مناطق جنوبی عراق که در مسیر اربعین هستند: ۱- مثل سال‌های قبل پیاده روی به سمت کربلا طبق زمان بندی مردمی، آغاز شده و شلوغی مسیر بیش از سال‌های قبل است. ۲- مردم بیش از آنکه به خاطر اصل تظاهرات یا برخورد با تظاهرات شاکی باشند، از قطعی اینترنت ناراضی اند.

وقتی این خبر منتشر شد که عراق نا امن است، ایرانی‌ها جواب این فعالیت رسانه‌ای را عملی و با حضور در کربلا دادند. برای مقابله با این ادعا‌های دروغین جمعیت حاضران در اربعین نسبت به سال گذشته بیشتر هم شد. در این خصوص یکی از کاربران در اینستاگرام نوشت: «طبق اخبار لشگر سایبری عربستان، بغداد سقوط کرده، نجف حکومت نظامی شده و راه کربلا بسته است. واکنش ملت ایران: از اول تا ششم ماه صفر در سال ۹۷؛ عبور ۳۰ هزار و ۳۷۰ زائر از مرز مهران ... از اول تا ششم ماه صفر در سال ۹۸؛ عبور ۳۰۰ هزار و ۸۴۵ زائر از مرز مهران»

دیگری در این باره نوشت: «دیروز؛ صدام: خوزستان را می‌گیریم. رجوی: تهران را فتح می‌کنم. داعش: مشهد را ویران می‌کنیم. بن سلمان: جنگ را به ایران می‌کشانم. بولتون:کریسمس را در تهران جشن می‌گیریم... امروز؛ صدام به دار آویخته شد. رجوی فرار کرد. منافقین از کمپ‌های خود در منطقه فرار و به اروپا پناهنده شد. داعش تار و مار شده و بن سلمان به غلط کردن افتاده است. عربستان به باتلاق جنگ با یمن فرو رفته است. بولتون برکنار شد. ترامپ نسبت به جنگ داخلی هشدار داد!»

وقتی موضوع ناامنی به وجود آمد، بانوان سلحشور نیز بی تفاوت ننشستند. بانوانی که در عرصه‌های پرالتهاب و مهلک مانند هشت سال دفاع مقدس نیز حضور پر رنگ داشتند، امسال را فرصتی مناسب برای ذلیل کردن دشمنان اسلام دیدند. بانوان که مقتدای خود را زینب کبری (س) یعنی مظهر وفا به ولایت می‌دانند، با حضور پر رنگ در اربعین ۹۸، شاید بیش از آقایان دهان غربی‌ها و تمام دشمنان اسلام را بستند.

یکی از بانوان حاضر در راهپیمایی بزرگ اربعین در صفحه خود نوشت: «اصل پیاده روی اربعین برای زنان است. امام حسین (ع) تمام اعضای خانواده خود را به کربلا بردند. اگر بردن زن و خانواده در بیابان آن هم به نیت و مقصودی خاص همچون پیاده روی اربعین مطرود است، چرا امام معصوم (ع) چنین کاری انجام دادند. این نشان می‌دهد که حضور خانواده نقش مهمی در همدلی و مهرورزی بین اعضای خانواده با یکدیگر و رشد و تعالی معنوی آن‌ها دارد که بسیار مفید و ارزشمند است.»

این پست نشان می‌دهد بانوان هم در کنار آقایان در شرایطی امن به راهپیمایی بزرگ اربعین رفتند. علاوه بر این بسیاری از کاربران فضای مجازی که خود در عراق هستند، در نهایت آرامش، دلنوشته‌های خود را در صفحات شخصی خود بارگزاری می‌کنند و از لذت‌های موجود در سفر می‌گویند. این موضوع نشان می‌دهد که هر چه تا الان از نا امنی در این کشور گفته شده، ادعایی پوچ بوده است. انقدر ارتباط ایرانی‌ها با عراقی‌ها خوب است که اربعین بهانه‌ای برای رسیدن دو ملت به هم و اتحاد بیشتر بین آنها شده است. در ادامه یکی از ایرانی‌ها عکسی از دختر عراقی منتشر کرده و اینگونه فضای عراق را برای مخاطبان ترسیم کرده است. این کاربر نوشته است: «اینجا همین قدر آرام است و همین قدر دلنشین و همین قدر خواستنی. این جا حال همه ما خوب است...»

دیگری از لحظات حضورش کنار فرات گفته است. این کاربر نوشته است: «اسکان ما در چبایش خانه‌ای روبروی فرات بود. همین قدر رئال و به نظرم رویایی. فراتی که من شنیده بودم فقط در اشعار آیینی جاری بود، اما اینجا از دل خانه و زندگی مردم می‌گذشت ...»

انتهای پیام/

کربلا این روز‌ها امن‌ترین جای دنیاست

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.