او افزود: پاکسازی و نظافت مسیرها، آماده سازی سرویسهای بهداشتی در پارکهای سطح شهر، راه اندازی موکبهای در طول مسیر تردد زائران در شهرستان در حال انجام است.
فرماندار نهاوند اظهار داشت: یکی از افتخاراتی که نصیب مردم شهرستان نهاوند به عنوان دروازه ورود اسلام به ایران شده است، خدمترسانی به زائران اربعین در مسیر عتبات است و در این راستا خیرین و مردم مشارکت شایستهای داشته اند.
مهرداد ناری فر هم در آیین افتتاح ایستگاههای صلواتی شهرستان نهاوند،گفت: امسال ۷۵ موکب در استان، ۴موکب در مرزهای خروجی و ۱۶موکب هم در کشور عراق مشغول خدمترسانی هستند که در مجموع ۹۵ ایستگاه صلواتی مردمی به زائران اربعین خدماترسانی خواهند کرد و تا ۳روز پس از اربعین فعال خواهند بود.
دبیر ستاد اربعین و مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری همدان، ادامه داد: اسکان، پذیرایی، امداد خودرویی در محورهای مواصلاتی استان، پوشش نیروهای امدادی هلالاحمر، اتخاذ تدابیر ترافیکی و راهنمایی رانندگی، ساماندهی نمازخانهها و مجتمعهای بینراهی از اقداماتی است که در ایستگاههای حوزه استحفاظی استان همدان برای پذیرایی زائران انجام میشود.
او با اشاره به اینکه سال گذشته استان همدان مسیر تردد ۲ میلیون و ۲۰۰هزار نفر زائر بوده است افزود: پیشبینی میشود امسال قریب به ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار زائر از استان همدان تردد کنند چراکه استان همدان بارانداز مسافر ۵ استان کشور میباشد.
انتهای پیام/س