سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاون خدمات شهری منطقه ۲۲ تهران مطرح کرد؛

رد پای بساز و بفروش‌ها در خشک شدن پارک جنگلی چیتگر

صفایی خیراتیان درباره نقش بساز و بفروش‌ها در خشک شدن درختان بوستان جنگی چیتگر توضیحاتی داد.

احسان صفایی خیراتیان معاون خدمات شهری منطقه ۲۲ تهران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، خوشبختانه امروز چهارمین روزی است که آب خام در بوستان چیتگر وصل شده و آبیاری درختان انجام می‌شود.


بیشتر بخوانید: آب بوستان چیتگر وصل شد 


صفایی خیراتیان با اشاره به همکاری سازمان بوستان‌ها با شهرداری منطقه ۲۲ گفت: با همکاری سازمان بوستان‌ها در حال برنامه‌ریزی و اجرای طرحی هستیم که با اختلاط پساب و آب خام بتوانیم عمق بوستان چیتگر را آبیاری کنیم.

او در پاسخ به این سوال که چرا بین رقم بدهی مطرح شده از سوی شهرداری منطقه با رقم طلب شرکت آب و فاضلاب تهران اختلاف بالایی وجود دارد گفت: تمام مکاتبات شرکت آب و فاضلاب در حوزه مطالبات موجود است و سازمان آب اعلام کرد که ۱۰۴ میلیارد تومان طلب آن‌ها از محل انشعاب و ۲۳ میلیارد تومان نیز بابت حق آب است که جمع آن‌ها رقمی بالغ بر ۱۲۷ میلیارد تومان است.

معاون خدمات شهری منطقه ۲۲ تهران با اشاره به حجم لوله‌های انتقال آب بوستان چیتگر تصریح کرد: شرکت آب و فاضلاب استان تهران اعلام کرد که حق استفاده از آب برای بوستان چیتگر ۷۰ لیتر در ثانیه است و اگر مدیریت شهری در منطقه می‌خواهد از تمام ظرفیت ۵۰۰ لیتر در هر ثانیه استفاده کند باید هزینه اضافه آن را پرداخت کند.

صفایی خیراتیان درباره تعیین تکلیف طلب ۲۳ میلیارد تومانی شرکت آب و فاضلاب از شهرداری منطقه ۲۲ گفت: بخشی از این طلب به صورت نقدی پرداخت شد و بخشی دیگر از آن بر اساس مطالبات شهرداری از شرکت آب و فاضلاب تهاتر می‌شود.

او در پاسخ به این سوال که آیا در بوستان چیتگر خشک شدن هدفمند درختان را برای توده‌گذاری و ساخت و ساز انجام می شود یا خیر، اظهار کرد: خشک شدن هدفمند درختان بوستان چیتگر شایعه‌ای بی رحمانه بود که برخی از دوستان با بی تقوایی آن را مطرح کردند.

معاون خدمات شهری منطقه ۲۲ تهران تصریح کرد: طرح جامع بوستان چیتگر پیرو تفاهم‌نامه شهردار تهران با وزیر جهاد کشاورزی آماده شده و قرار است این طرح برای تأیید نهایی به منابع طبیعی ارسال شود.

صفایی خیراتیان افزود: ما در بوستان جنگلی چیتگر هیچگونه ساخت و سازی نداریم مگر آنکه بخواهیم امکانات رفاهی مانند سرویس بهداشتی ایجاد کنیم و باید بدانیم که خشک شدن درختان بوستان چیتگر پروسه‌ای بلند مدت است و آن را نمی‌توان به دوره دو ساله مدیریت و ما مربوط کرد.


بیشتر بخوانید: آیا ساخت و ساز علت خشک شدن بوستان چیتگر است؟ 


معاون خدمات شهری منطقه ۲۲ تهران با اشاره به عرصه جنگلی بوستان چیتگر گفت: تراکم درخت در عرصه های جنگلی در هر  ۴۰۰ تا ۶۰۰ اصله درخت هکتار در هر هکتار است و از بین رفتن نزدیک به ۲۰ درصد درختان پس از غرس نیز امری اجتناب ناپذیر است.

صفایی خیراتیان تصریح کرد: در حال حاضر تراکم درختان در بوستان جنگلی چیتگر هزار و ۵۰۰ اصله در هر هکتار است و با توجه به این‌که بسیاری از درختان  پس از غرس نگرفت باز هم مدیریت شهری به دلیل برخی ملاحظات هیچ کدام از آن‌ها را قطع نکرد و از بین نبرد.

انتهای پیام /

هیچگونه ساخت و سازی در چیتگر وجود ندارد

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۹:۰۹ ۱۶ مهر ۱۳۹۸
مگه هر درخت اونم كاج كه مصرف آبش خيلي كمه چقدره ؟