سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس شورای شهر شیراز:

متولی گورستان «دارالسلام» شهرداری شیراز است

رئیس شورای اسلامی شهر شیراز در ارتباط با مفقود شدن کتیبه باستانی در قبرستان «دارالسلم»، گفت: متولی گورستان «دارالسلم» شهرداری شیراز است و در این زمینه باید توضیحات خود را ارائه دهد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، سید عبدالرزاق موسوی رئیس شورای اسلامی شهر شیراز ظهر امروز در نشستی با خبرنگاران در ارتباط با مفقود شدن کتیبه باستانی در قبرستان «دارالسلم»، اظهار داشت: متولی قبرستان «دارالسلم» شهرداری و سازمان آرامستان‌ها، است اما از لحاظ باستان شناسی متولی کتیبه های قدیمی سازمان میراث فرهنگی است.

او با بیان اینکه حجم گیرهای اداری در نظام اداری از سطح ملی تا استانی وجود دارد و بی پایان است، گفت: قراردادهای شهرداری یک طرفه است و طرف های شهرداری بخش خصوصی هستند.

رئیس شورای اسلامی شیراز با بیان اینکه طی یکسال ۱۸ مورد تخلف از مدیران شهرداری این کلانشهر گزارش شده است، این موضوع را به دلیل نبود نظارت مناسب دانست و در ادامه گفت: طبق آمار کمیسیون اصل ۹۰، میزان تغییر کاربری باغ‌ها با اختلاف فاحشی روبه‌رو است و این تغییرات یک چالش برای شورا و شهرداری شیراز محسوب می‌شود.

موسوی در سخنانی دیگر با بیان اینکه وزارت کشور برای شهرداری این کلانشهر ۳ هزار و ۶۱۹ پست پیش‌بینی کرده که حوزه خدماتی مشمول این تعداد نمی‌شود، گفت: در حال حاضر در بیش از ۶ هزار پست ۱۲ هزار نفر در مجموعه شهرداری شیراز مشغول به کار هستند که ۴ هزار و ۴۰۰ نفر با رابطه و نه طبق ضوابط قانونی جذب شده‌اند.

او با بیان اینکه عمده نیرو‌هایی که بدون طی ضوابط قانونی در شهرداری شیراز مشغول به کار شده‌اند، مربوط به دوره‌های مدیریت سابق بوده است، گفت: این مسئله کاملا مشهود است که افراد مسئول، آشنایان خود را به در برخی پست‌ها به کار گمارده‌اند.

موسوی افزود: برای ۳ هزار پست تعریف شده نیز در حال حاضر یک‌هزار و ۶۰۰ نفر با رعایت ضوابط در مجموعه شهرداری مشغول به فعالیت هستند و حدود یک هزار و ۴۰۰ نفر نیرو‌های شرکتی هم اکنون وجود دارند که ضوابط لازم را طی نکرده‌اند.

او اظهار کرد: بخشی از تخلفات انجام شده در جذب نیرو در شهرداری به واسطه فراهم نشدن بستر استخدام از سوی وزارت کشور، بوده است.

موسوی همچنین از تلاش برای ایجاد یک نظام ارزیابی عملکرد ویژه کارکنان دبیرخانه شورای شهر شیراز خبر داد و ابراز امیدواری کرد که این موضوع در آینده نزدیک عملیاتی شود.

رئیس شورای شهر شیراز در ادامه تقویت تعامل و ارتباط شورای شهر با دستگاه‌های اجرایی و سازمان‌های خدمات رسان را یکی از سیاست‌های شورای پنجم در سال سوم فعالیت ذکر کرد و گفت: در این راستا جلساتی با مدیران دستگاه‌های مختلف برگزار و طی آن تفاهم‌نامه‌هایی به امضا طرفین رسیده است.

رئیس شورای شهر شیراز اعلام کرد که در جلسه‌ای با حضور شهردار و معاونین شهرداری شیراز اوایل هفته آینده، تکالیف بودجه ۹۸ و روند پیشرفت پروژه‌ها به بحث و بررسی گذاشته خواهد شد.

موسوی همچنین از افتتاح مرکز پژوهش‎های شورای اسلامی شهر شیراز در هفته پایانی مهرماه خبر داد و در ادامه در پاسخ به سئوال خبرنگاری مبنی بر چرایی حذف کمیسیون حقوق شهروندی این شورا، خاطرنشان کرد: خروجی این کمیسیون با برنامه‌ها و سیاست‌هایی که طراحی شده بود، کمتر از ۲۰ درصد بود و در برخی موارد با نظارت داخلی کمیسییون‌ها هم‌پوشانی پیدا می‌کرد.

موسوی ادامه داد: شرح وظایف مشابه این کمیسیون با برنامه شفافیت و شهرداری الکترونیک موجب شد تا کمیسیون حقوق شهروندی که عملا فعال نبود حذف شود، البته بسیاری از وظاسف این کمیسیون در کمیسیون فناوری نیز تعریف شده است.

رئیس شورای شهر شیراز همچنین خواستار تعیین تکلیف هرچه سریعتر مدیریت سازمان سیما و منظر شهرداری شیراز که به صورت سرپرستی اداره می‌شود، شد.

موسوی در خصوص کمیته حقیقت یاب شورای شهر شیراز در سیل فروردین ماه شهرک سعدی نیز گفت: در مجموعه شورا یک کمیته بررسی با حضور کارشناسان حقوقی که مستقل از شهرداری بودند، تشکیل و گزارش ارائه شد و روند قضایی در حال پیگیری است و نتیجه نهایی را باید متولیان مربوطه ارائه کنند و تصمیم گیری نیز با قاضی پرونده است و شورا و شهرداری نقشی در آن ندارند.

عزمی برای خروج کارخانه سیمان از شیراز وجود ندارد

سعید نظری سخنگو شورای شیرازدر ادامه، در مورد انتقال چهار کارخانه آلاینده شیراز، گفت: شورای پنجم از همان ابتدا یکی از برنامه های خود را خارج کردن این کارخانه ها از شیراز اعلام کرد، اما این کار ساده و راحتی نبود زیرا این کار بیش از ۲۵ سال در دستور کار دولت قرار داشت اما به نتیجه نرسیده بود.

او ادامه داد: در دوره پنجم شورای شهر شیراز، کارخانه ریشمک به منطقه لپویی شیراز منتقل شد، ساختمان کارخانه پشم شیشه نیز در منطقه صنعتی شیراز ساخته شده و در حال انتقال تکنولوژی و تجهیزات به این نقطه است و شاید تا پایان سال از شیراز خارج شود.

نظری در مورد دو کارخانه دیگر نیز گفت: عزمی برای خروج در بین مدیران کارخانه سیمان از شیراز وجود ندارد و همچنین نیاز ارزی این کارخانه نیاز تامین نشده است و علی رغم این که یک سازه ای در جاده خرامه دارند و بنا پانزده درصد نیز پیشرفت فیزیکی دارد اما بعید می دانم که به زودی بتوانند از شهر شیراز خارج شوند اما به دنبال کمک برای خروج این کارخانه هستیم.

سخنگوی شورای شهر شیراز در مورد کارخانه روغن نباتی گفت: این کارخانه مشکلاتی دارد و همچنین خود کارخانه فرسوده شده است و زمین آن تکه تکه هست که هر بخش مربوط یک فرد است و قرارداد 99 ساله دارد که چند سال دیگر با اوقاف تمام می شود و قرار گرفتن آن در محلی که اکنون مرکز گردشگری شیراز، یک عنصر نامطلوب است.

سخنگوی شورای شهر شیراز در مورد مسیرهای دوچرخه نیز گفت: ما به کمک رسانه ها برای جا انداختن این تفکر که در حال حاضر دوچرخه به عنوان یک مد حمل و نقلی شناخته می شود نیاز داریم و استفاده از دوچرخه می تواند مزایایی زیادی برای شهر داشته باشد.

وی ادامه داد: براساس برنامه مسیرهای دوچرخه در درون محورهای اصلی شهر خط کشی خواهد شد و قالب های جدا کننده مسیر برداشته می شود و همچنین قرار است چندین مسیرهای دوچرخه سواری در مناطق شهرداری شیراز ایجاد شود.

سخنگوی شورای اسلامی شهر شیراز با اشاره به چند مصوبه شورا گفت: یکی از این موصوبات، آیین نامه فروش اوراق بستانکاری شهرداری شیراز بود که پیش از این برای این موضوع چهار آیین نامه در شوراهای مختلف تصویب شده بود اما هیچ کدام شفافیت لازم را نداشتند.

نظری ادامه داد: در آیین نامه جدید دست شهرداری برای اجرای پروژه های عمرانی و تامین منابع مالی آن باز می گذارد همچنین شهرداری در گزارش های بودجه و مالی باید میزان فروش این اوراق ، اوراق در دست چاپ و اوراق باز پس گرفته و... را بیاورد .

او، همچنین به فشار اپراتور های تلفن همراه به فرمانداری برای تاید نکردن آیین نامه مصوب شورای در مورد دکل ها و آنتن های مخابراتی اشاره کرد.

نظری در مورد این سوال که چرا ساخت و تکمیل زیرگذر گلستان طولانی شده است، نیز گفت: منابع مالی تغییر نقشه سازه باعث شد که کار ساخت طولانی شود.

سخنگوی شورای شهر شیراز با بیان این که فضای سرانه سبز در شیراز ۲۳/۵۶ مترمربع است، گفت: ما در حال حاضر برای تامین آب این فضای سبز مشکل داریم.

انتهای پیام/م 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.