سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس هیات عامل ایمیدرو مطرح کرد؛

رشد وزن صادرات نسبت به سال گذشته/هیچ دستگاهی امروز در کشور خوکفا نیست

غریب پور گفت: خوشبختانه در ۵ ماه امسال از لحاظ وزنی، حجم صادراتی خوبی را رقم زده است.

 به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، خداداد غریب پور رئیس هیات عامل ایمیدرو در هشتمین همایش بین المللی فرصت های سرمایه گذاری در معدن و صنایع معدنی ایران اظهار کرد: خوشبختانه در ۵ ماه امسال در وزن صادرات، موفق عمل کرده ایم‌.

وی ادامه داد: در سالی که در تحریم ها بسر می بریم توانسته ایم در حوزه های مختلف رشد کنیم و این رشد توانسته در صادرات ما هم تاثیرگذار باشد.

غریب پور با تاکید بر اینکه منابع خوبی در بخش صادرات مشاهده می شود،  تصریح کرد: این امر توانسته بر ظرفیت ۲ برابری مس و همچنین دسترسی به آب‌های آزاد دسترسی داشته باشیم.

او با تاکید بر اینکه از همه ظرفیت ها از جمله سازمان انرری اتمی، سازمان نظام مهندسی استفاده می کنیم افزود: خوشبختانه ۳مدل راهکار در این بخش با کمک بخش خصوصی ارائه کردیم که امیدواریم محقق شود.

غریب پور، گفت: در معدن و صنایع معدنی ایران از جمله فولاد ، مس، اکسید افزایش تولید داریم. امروز ۳۵ میلیون تن ذخیره جاجرم به ظرفیت ما افزوده شده است.

وی افزود: معدن فعال زیاد داریم و به دنبال احیای معادن دیگر هستیم و در این زمینه بخش خصوصی را به کار گرفتیم.

این مقام مسئول  با بیان اینکه برای سرمایه گذاری برنامه داریم، گفت: سودآوری را بر سرمایه گذاری ترجیح دادیم به دنبال این هستیم سرمایه انباشته شود و صرف توسعه زیرساخت ها شود.

وی افزود: امروز ۳۰۰ میلیارد دلار در مس سرمایه گذاری شده است. در فولاد مبارکه اصفهان موضوع الکترود را پی گرفته ایم و ظرفیت بزرگ شرکت ها را برای توسعه آوردیم.

غریب پور گفت: ظرفیت عظیم معدن در کشور داریم این ظرفیت می تواند شرکت های راکد را فعال کند.

مدیر هیئت عامل ایمیدرو گفت: در تحقیقات، پژوهش و فناوری با دانشگاه ها معاونت ها همکاری داریم و یک استارتاپ معدنی راه اندازی می کنیم. ما بررسی کردیم و دیدیم علم در دانشگاه می ماند و حلقه اتصال با صنعت وجود ندارد.

امروز با دانشگاه ها در زمینه اکتشاف استارتاپ های مشترک می سازیم. مشکلات معدن را حل می کنیم.

وی افزود: ما تحقیقات را تقاضا محور کردیم ما از حضور اساتید در صنعت دعوت کردیم.سنگان را با حضور دانشگاهی ها فعال کردیم. در آلومینیوم با آمدن سالکو بسیاری از مشکلات را حل کردیم. هم به دنبال تامین مواد اولیه هستیم و هم در صنایع پایین دستی یه دنبال ایجاد ارزش افزوده هست.

در ادامه نیلی رییس انجمن مهندسی  با اشاره به اینکه هم اکنون نیاز به توسعه و تکنولوژی داریم گفت: هیچ دستگاهی در کشور امروز خودکفا نیست  این در حالی است که ما نیاز به افزایش بهره وری. ارتقا ثروت ملی. نیاز هستیم.

انتهای پیام/


۳۰۰ میلیارد دلار در مس سرمایه گذاری شده است

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.