سردار یزدی با اشاره به برخی اظهار نظرات و گمانه زنیهای گوناگون درباره اطلاعیه منتشر شده در خصوص برگزاری تجمع اعتراضی عدهای از طلاب و شهروندان نسبت به تصمیم وزارت ورزش و جوانان در ایجاد فضای اختلاط در ورزشگاهها و فراموشی خواستههای حیاتی و اصلی جوانان -که ظاهراً با محوریت یکی از حوزههای علمیه و علمای انقلابی تهران در حال پیگیری و مطالبه است-، ضمن تکذیب هر گونه انتساب این تجمع به ستاد امر به معروف و نهی از منکر گفت: اساساً سیاست و رویکرد ستاد به عنوان یک نهاد حاکمیتی، ورود مستقیم به عرصه ترویج معروفات یا مقابله با منکرات نیست؛ و مشخصاً در یک سال گذشته ستاد استان تهران بیشترین انرژی خود را برای «مردمی کردن» و «نهادینه کردن» گفتمان عمومی امر به معروف و نهی از منکر، آن هم با تأکید بر حوزه «مطالبه گری از مسئولین و دستگاههای حاکمیتی» قرار داده است؛ و در این راستا تاکنون برنامههای آموزشی و فرهنگسازی خوبی را بطور فراگیر برای اقشار و حوزههای مختلف اجرایی کرده است.
دبیر ستاد امر به معروف تهران، با اشاره به مطالبات زیادی که مردم از دستگاههای مختلف، در حوزههای معیشت، فرهنگ، اقتصاد، سیاست و... دارند، سیاست ستاد را آموزش و ترویج الزامات و شیوههای مطالبه گری صحیح و در مواردی تسهیل گری در به نتیجه رسیدن این مطالبات اعلام کرد.
او در خصوص نحوه ایفای نقش مردم در مقابله با کم کاریها یا خطاهایی که در موضوعات مختلف در برخی تصمیمات مسئولین شاهد هستیم، گفت: ستاد امر به معروف و نهی از منکر در سیاستهای جدید خود، ایجاد فضایی در جامعه را که مردم بتوانند مطالبات به حق و شرعی و قانونی خود را بدون حاشیه و در امنیت کامل به گوش مسئولین مربوطه برسانند، مأموریت و رسالت اصلی خود قرار داده است؛ و در همین راستا به برخی اقدامات فرهنگی و ترویجی ستاد، از جمله برگزاری نشستهای منظم ماهانه با شاعران و منتقدان، تحت عنوان «شب شعر اعتراض» که از ماه گذشته آغاز شده اشاره کرد.
فرمانده سپاه حضرت رسول (ص) تهران، اشارهای هم به شیطنتهای برخی رسانههای اجیرشده و لیبرال خارجی و همچنین برخی نفوذیهای ظاهر الصلاح داخلی کرد و گفت: قطعاً گسترش این چنینیِ فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر در جامعه ما، خیلیها را عصبانی خواهد کرد؛ و لذا دشمن تمام تلاش خود را برای ایجاد تفرقه و دو دوستگی در بین مردم و در بین حزب اللهیها به کار خواهد بست تا شاید عطای احیای امر به معروف و نهی از منکر را به لقای آن ببخشیم! که برکت خون سیدالشهدا (ع) که بزرگ پرچمدار و آموزگار امر به معروف و نهی از منکر است، هرگز چنین نخواهد شد. لکن چنان که در همین چند روز شاهد تشویشها و اتهام زنیهای این چنینی در فضای داخلی کشور بوده ایم، ضرورت بصیرت و هوشیاری دوچندانِ دنبال کنندگان مطالبات حقّه و برگزارکنندگان هرگونه اعتراض و مطالبه گری را از یک سو و هوشیاری، مسئولیت پذیری و سعه صدر مسئولین مختلف را در این مواقع میطلبد.
او مشخصاً در مورد تصمیم اخیر این عده از شهروندان تهرانی در برپایی تجمع در مقابل مجلس، بدون تأیید یا ردّ این تجمع احتمالی، اظهار کرد: ما به عنوان ستاد امر به معروف و نهی از منکر، قطعاً نگرانیهایی از بابت کم کاری یا بعضاً وادادگیهایی که در حوزه فرهنگ مشاهده میشود –و رهبر انقلاب چند سال پیش، از آن تحت عنوان «ولنگاری فرهنگی» نام بردند- داریم؛ و این نگرانیها که بخشی از مطالبات مردمی واصله به ستاد است را از طریق همکاریها و تعاملات بین دستگاهی دنبال خواهیم کرد؛ و از طرفی نیز امیدواریم مسئولان برگزاری این اجتماع -چنان که از دغدغههای رهبر انقلاب بر انجام «کار تمیز فرهنگی» به جای اقدامات نابخردانه و بعضاً مرموز، ولی به نام آتش به اختیار و... آگاهند- هوشیاری و هدایت گری کافی را در صورت برگزاری برنامه داشته و کاملاً مراقب نفوذیها و خنّاسها باشند؛ و البته مسئولان حفظ نظم و انضباط نیز مانند هر روز و لحظه مراقبت کافی را برای حفظ نظم و انضباط و امنیت عمومی مردم که خود یک معروف بزرگ و ماحصل خون شهیدان در جمهوری اسلامی است در نظر دارند.
او با ابراز امیدواری از روند رو به رشد نهادینه شدن فرهنگ مطالبه گری و نقدپذیری در اصلاح امور، به اتفاقاتی از جمله تجمعات کارگری هپکو، کارگران هفت تپه و... اشاره کرد و ابراز امیدواری کرد هر روز درجه قانون مندی و مسالمت آمیز بودن این اقدامات و در سوی دیگر: اثرپذیری آنها بیشتر و بیشتر شود.
انتهای پیام/