وی افزود: از این تعداد ۳۸ کشتارگاه با ظرفیت ۱۴۶ هزار قطعه در ساعت در ۱۴ استان کشور وارد مدار تولید رتبههای A و +A شدند که ۳۳ واحد دارای رتبه A و پنج واحد دارای رتبه +A هستند.
این مقام مسئول از آغاز اجرای طرح ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ به طور همزمان در ۱۴ استان خبر داد.
رفیعی پور با اشاره به استانهای دارای خط ۲ تولید گفت: این طرح از امروز در استانهای اردبیل، اصفهان، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، تهران، زنجان، فارس، گلستان، مازندران، مرکزی، گیلان، قم، لرستان و سمنان اجرایی میشود.
رفیعی پور گفت: ۳۰ درصد ظرفیت تولید گوشت مرغ کشور با رتبههای A و +A تولید کیفی میشود که تولیدات این کشتارگاهها به مقاصد صادراتی آسیا و اوراسیا خواهد بود.
بیشتر بخوانید: بیماری سرخک در کشور ریشه کن شد/ ضرورت همکاری سازمان دامپزشکی در زمینه مدیریت غذا
وی افزود: طرح ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ در جهت حمایت از تولید کشور است.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور تاکید کرد: این طرح باعث ایجاد کیفیت در خرید مرغ و محصول نهایی گوشت مرغ در بخشهای قطعه بندی میشود که به طور حتم شعار غذای سالم - انسان سالم اجرایی خواهد شد.
رفیعی پور با تاکید بر نیاز بازار به فضای رقابتی گفت: این طرح باعث ایجاد رقابت در بین تولیدکنندگان و تولید با کیفیت میشود.
وی در پایان تصریح کرد: اجرای این طرح با همکاری تشکلهای صنفی، کشتارگاههای صنعتی طیور و بسته بندی فرآوردههای خامدامی عملیاتی شده است.
انتهای پیام/