او افزود: افزایش چشمگیر مستمری بگیران به دلیل بالا رفتن سن امید به زندگی، پیری صندوق تامین اجتماعی، رشد بی رویه مهاجرت مستمری بگیران از جمله عواملی هستند که در گذشته و امروز موجب چالش هایی برای تامین اجتماعی شده است.
مدیرکل تامین اجتماعی فارس گفت: در استان فارس ماهیانه به ۲۰۰ هزار نفر مستمری بگیر بالغ بر ۳۳۷ میلیارد تومان مستمری پرداخت میشود.
کشاورز تصریح کرد: در استان فارس ماهیانه به ۱۲ هزار و ۶۰۰ نفر بالغ بر ۲۴ میلیارد تومان بیمه بیکاری پرداخته میشود و هزینه درمان بالغ بر ۱۱۰ میلیارد تومان است.
محسن مفتح مدیرکل پست فارس نیز در این دیدار با اشاره به وضعیت نامناسب پست استان، اظهار کرد: پست استان فارس در سال ۱۳۹۷، دو میلیارد تومان معادل نصف درآمد سالش زیان داشته است.
او با اشاره به اینکه ۸۰۰ نیروی رسمی و قراردادی دارد، افزود: بیش از یک هزار و ۱۱۵ نامهرسان در پستهای روستایی وجود دارد.
مفتح افزود: شرکت پست فارس با ۵۲۶ دفتر پیشخوان خدمات شهری دولت، پس از تهران بیشترین دفاتر را در اختیار دارد و دارای ۱۱ مبادره بین شهری در ۲ شیفت است.
درودچی مدیرکل پزشکی قانونی فارس نیز در این دیدار اظهار کرد: سالانه حدود ۲ میلیون کارشناسی برای مجامع قضایی از سوی پزشکی قانونی انجام می شود به طوری که ۴۰ تا ۵۰ درصد پروندههای قضایی را به خود اختصاص داده است و در نیمی از پرونده های قضایی نقش پزشکی قانونی روشن و الزامی است.
او افزود: در شهرستانهای فارس ۲۶ مرکز فعال وجود دارد و ۸ مجموعه تخصصی نیز در شیراز قرار دارد.
درودچی اضافه کرد: کمبودهایی در زمینه های انسانی، تجهیزاتی و عمرانی وجود دارد و در شهرستان ها مجبوریم از پزشکان بخش خصوصی تحت عنوان پزشکان معاضدی استفاده کنیم که این مساله مشکل زیادی ایجاد میکند.
مدیرکل پزشکی قانونی فارس گفت: حقوق برخی پزشکان در شهرستان ها ناچیز و تعداد آن ها یک نفر است که مشکلات زیادی را به وجود آورده است.
انتهای پیام/م