سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اگر نوزاد تازه متولد شده دارید، بخوانید؛

شرایط تحت پوشش بیمه قرار گرفتن نوزادان/ از هزینه دارو بدون دفترچه تا اقدامات لازم برای بیمه شدن

مدیرکل بیمه گری و درآمد سازمان بیمه سلامت در خصوص پوشش بیمه‌ای نوزادان و هزینه دارو و بستری در بیمارستان توضیحاتی داد.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان،  شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشد که نوزاد تازه متولدی داشتهباشید و نوزادتان نیاز به دارو و دکتر یا خدایی نکرده بستری در بیمارستان داشته باشد، اما هنوز بای فرزندتان شناسنامه هم نگرفته اید، چه برسد دفترچه بیمه، در این شرایط است که فکر و خیال هزینه های بیمارستان و دارو و دکتر والدین را آزار می دهد،اما جای نگرانی نیست خوشبختانه تدابیری اندیشیده شده است که به ان می توان هزینه های درمان را تحت پوشش بیمه پرداخت کرد.

به دنبال اطلاع از هزینه های درمان، دارو و شرایط اخذ دفترچه بیمه سراغ مسئول مربوطه در بیمه سلامت رفتیم تا از جزئیات شرایط پوشش بیمه ای نوزادان و نحوه محاسبه هزینه دارو و درمان در مراکز درمانی برای نوزادان بدون دفترچه بیمه را جویا شویم.

نحوه استفاده از بیمه برای هزینه دارو و درمان نوزادان بدون دفترچه

داوود حاج قاسمعلی مدیرکل بیمه گری و درآمد سازمان بیمه سلامت درباره شرایط تحت پوشش بیمه قرار گرفتن نوزادان در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، بیان کرد: براساس اصول پزشکی فرد تازه متولد شده تا ۲۸ روزگی نوزاد تلقی می‌شود. از آنجایی که بعد از تولد برای نوزاد شناسنامه و کد ملی تهیه و تعریف نشده است، نمی‌توان به سرعت دفترچه  بیمه نوزاد را صادر کرد به همین دلیل سازمان بیمه سلامت ایران تمهیداتی برای این گروه در نظر گرفته است که از دفترچه مادر برای پوشش بیمه ای نوزاد تا ۲۸ روزگی استفاده شود.

مدیرکل بیمه گری و درآمد سازمان بیمه سلامت ادامه داد: پدر و مادر به محض دریافت شناسنامه مکلف هستند که برای فرزند خود دفترچه مستقل تهیه کنند.


بیشتر بخوانید: چه کسانی می‌توانند دفترچه بیمه رایگان بگیرند؟ +علت پذیرش آزاد هزینه‌ها در مراکز خصوصی


دفترچه بیمه این نوزادان رایگان صادر می شود

وی افزود: در صندوق بیمه روستایی والدین به شرط ساکن روستا بودن می‌توانند با مدارک لازم و شناسنامه به دفاتر پیشخوان مراجعه و دفترچه فرزندشان را دریافت کنند، در صندوق بیمه سلامت همگانی نیز والدین می‌توانند با ارائه مدارک بیمه خود و شناسنامه نوزاد به دفاتر پیشخوان مراجعه و دفترچه بیمه دریافت کنند.

حاج قاسمعلی همچنین گفت: در صندوق سایر اقشار نیز افراد باید با دریافت نامه از مرجع بیمه‌گذار خود از جمله بهزیستی، بنیاد شهید، کمیته امداد و غیره و ارائه آن به دفاتر پیشخوان نسبت به صدور دفترچه فرزند خود اقدام کنند.


بیشتر بخوانید: همه افراد فاقد پوشش بیمه‌ای دفترچه می‌گیرند +هزینه دریافت دفترچه بیمه


کارکنان دولت چگونه برای نوزاد خود دفترچه بیمه تهیه کنند؟

وی به شرایط صدور دفترچه بیمه نوزادانی که سرپرست خانوار در صندوق کارکنان دولت است، نیز اشاره کرد و افزود: کارکنان دولت برای پوشش بیمه ای باید در ابتدا با ارائه مدارک فرزند به اداره محل کار خود مراجعه و با نامه ارائه شده از سوی کارگزینی، به دفاتر پیشخوان برای صدور و دریافت دفترچه مراجعه کنند.

مدیرکل بیمه گری و درآمد سازمان بیمه سلامت ادامه داد: در صندوق کارکنان دولت در صورتی که فرزند تحت پوشش بیمه مادر باشد باید اداره محل کار تعهد دهد که بابت پوشش بیمه ای، حق بیمه را پرداخت کند، ولی در صورتی که فرزند تحت پوشش پدر باشد مبلغ حق بیمه درصدی کم شده است و هزینه جداگانه ای بابت آن پرداخت نمی‌شود.

حاج قاسمعلی گفت: در صندوق بیمه ایرانیان نیز با ارائه مدارک و پرداخت حق بیمه برای نوزاد دفترچه صادر می‌شود.

انتهای پیام/

نوزاد تا چند روز می تواند از دفترچه بیمه مادر استفاده کند؟

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.