وی ادامه داد: پلیس با همکاری همه جانبه رسانه ملی توانست ناهنجاری بی حجابی در داخل خودروها را کنترل کند تا قانون نیز رعایت شود.
معاون اجتماعی نیروی انتظامی همکاری صداوسیما با ناجا را معنادار توصیف و تصریح کرد: در ارائه تصویر اجتماعی مطلوب از پلیس و مقابله با بعضی جوسازی و خبرسازیهای نادرست علیه ماموران خدوم پلیس، علاوه بر تبادل نظر با نخبگان از ظرفیتهای رسانه ملی نیز بهره برده ایم.
سردار نوریان «پلیس هوشمند امین مردم» را شعار هفته ناجا در امسال عنوان کرد و افزود: یک تله فیلم را به همین مناسبت برای پخش از یکی از شبکههای تلویزیون آماده کرده ایم و ایده یک سریال بلند برای آینده را نیز در دست تولید داریم.
همچنین در این نشست دکتر مرتضی میرباقری معاون سیما گفت: رسانه ملی در مناسبتهای مختلف همواره تعامل با ناجا را در سطح بالایی داشته و این روند رو به تکامل موجب برکات فراوانی شده است.
وی افزود: شبکههای سیما با دارا بودن دهها برنامه زنده، در هفته ناجا ظرفیت قابل توجهی را در اختیار پلیسهای تخصصی قرار خواهد داد تا به بیان دستاوردها و خدماتشان بپردازند.
معاون سیما اختصاص زمان تلویزیون به پلیس را سرمایه گذاری در حوزه امنیت کشور دانست و تصریح کرد: ناجا باید در طول سال نیز از ظرفیت ساختارهایی همچون نمایشی و مستند بهره ببرد.
میرباقری با اشاره به پخش حدود ٤٨ سریال در طول سال از شبکههای سیما افزود: ساخت مجموعههای نمایشی بلند ٣٠ قسمتی و با کیفیت زمان بر بوده و باید از پیش برنامه ریزی داشت و ما در معاونت سیما این آمادگی را داریم که هر فصل یک کار پلیسی روی آنتن ببریم.
وی تصریخ کرد: تولیدات پلیسی علاوه بر آموزش و آگاه سازی، آرامش بخش است؛ چرا که مردم بیشتر با قابلیت ها، توانمندیها و تجهیزات پلیس و مأموریت خطیر ماموران در تامین امنیت آشنا میشوند.
معاون سیما جذاب و بکر بودن سوژههای پلیس را به دلیل ماموریتهای متنوع از ویژگیهای آثار هنری این نیرو برشمرد و گفت: بسیاری از پروندههای شما قابلیت تبدیل شدن به درام و قصه جذاب را دارد که پخش آنها میتواند تاثیرگذاری مستمر و دائمی داشته باشد و مخاطبان را نیز با خود همراه کند.
در این نشست سردار کریمی جانشین معاون اجتماعی ناجا، رشوند رییس ناجی هنر و برخی دیگر از مسئولان این معاونت پلیس نیز حضور داشتند.
انتهای پیام/