سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مدیر عامل اتحادیه تکثیر و صادرات آبزیان در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان:

تولید آبزیان به یک میلیون تن می‌رسد/اختلاف ۳۰ درصدی قیمت ماهی از مزرعه تا خرده فروشی

قاسمی گفت: امسال مجموع تولید آبزیان به یک‌میلیون تن می رسد که ۳۰۰ هزار تن آن مربوط به آبزی پروری و ۷۰۰ هزارتن صید و دریاست.

 ارسلان قاسمی مدیر عامل اتحادیه تکثیر، پرورش و صادرات آبزیان در گفت و گو با خبرنگار صنعت، تجارت وکشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینکه مشکلی خاصی در بازار ماهی وجود ندارد، اظهار کرد: طبق روال همه ساله پیک مصرف آبزیان از آبان آغاز می شود و تا اواسط فروردین ادامه دارد.

وی با اشاره به اینکه مشکلی در عرضه ماهی وجود ندارد، افزود: با توجه به شرایط مساعد تولید آبزیان، نوسان خاصی در بازار ماهی نباید داشته باشیم، اما متاسفانه به سبب سودجویی دلالان و فقدان نظارت دستگاه‌های مربوط، قیمت با نوساناتی روبروست که سود آن به جیب تولیدکنندگان نمی‌رود.

قاسمی واگذاری امور به اتحادیه‌ها و عدم دخالت دولت را تنها راهکار کنترل قیمت ماهی در بازار اعلام کرد و گفت: براساس تجربیات، دخالت دولت در بازار تمامی محصولات کشاورزی اعم از ماهی و میگو منجر به نوسانات قیمت‌می شود.

مدیر عامل اتحادیه تکثیر، پرورش و صادرات آبزیان درباره آخرین وضعیت تولید آبزیان  بیان کرد: برآورد‌ها حاکی از آن است که امسال مجموع تولید آبزیان به یک‌میلیون تن برسد که ۳۰۰ هزار تن آن مربوط به آبزی پروری و ۷۰۰ هزارتن صید و دریاست.


بیشتر بخوانید: کمبودی در عرضه ماهی شب عید وجود ندارد/ سیستم دلال بازی عامل اصلی نوسان قیمت ماهی


وی با بیان اینکه کمبودی در تامین مصرف داخل نداریم، اظهار کرد: این در حالی است که اگر بخواهیم همانند سایر کشور‌ها مصرف کنیم، حداقل ۲ میلیون تن دیگر باید تولید داشته باشیم، اما برحسب سرانه مصرف ۷ تا ۸ کیلو مشکلی برای تولید نداریم.

قاسمی قیمت ماهی را در برابر دیگر محصولات پروتئینی ارزان دانست و گفت: هم اکنون قیمت یک کیلو قزل آلا ۳۰ تا ۴۰ هزارتومان بوده، در حالیکه یک کیلو گوشت حداقل ۸۰ هزار تومان است، از این رو نبود فرهنگ سازی تنها عامل کاهش مصرف آبزیان است.

این مقام مسئول در پایان با اشاره به اینکه قیمت ماهی از مزرعه تا بازار حداقل ۳۰ درصد اختلاف دارد، تصریح کرد: سودجویی عوامل واسطه و فقدان نظارت عامل اصلی افزایش قیمت است، از این رو انتظار می‌رود برای تعادل قیمت در بازار خود را کنار بکشد و اختیارات و امکانات را در اختیار تشکل‌ها بگذارد تا تنظیم بازار به درستی انجام شود.

انتهای پیام/

واگذاری امور به اتحادیه ها و عدم دخالت دولت تنها راهکار کنترل قیمت ماهی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۶:۰۵ ۰۸ مهر ۱۳۹۸
من نميدونم همه جاي دنيا از توليد تا خورده فروشي اينقدر ميكشن روش يا فقط ما اينجوري هستيم ؟