سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

هیات ژاپنی از ظرفیت‌های شیلاتی چابهار بازدید کرد

هیات ژاپنی متشکل از بخش خصوصی با همکاری سازمان توسعه صنعتی ملل متحد (unido) از ظرفیت‌های شیلاتی و بنادر ماهیگیری چابهار بازدید کردند.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، وبه نقل از روابط عمومی شیلات ؛ محمدرضا دائمی سرپرست معاونت صید و بنادر ماهیگیری اداره‌کل شیلات سیستان وبلوچستان گفت:هیات ژاپنی متشکل از بخش خصوصی با همکاری سازمان توسعه صنعتی ملل متحد (unido) از ظرفیت‌های شیلاتی و بنادر ماهیگیری چابهار بازدید کردند.

او افزود:این هیات ژاپنی به منظور ارتقای کیفی صنایع شیلاتی چابهار با تاکید بر آموزش صید لانگ لاین و چگونگی عمل‌آوری پس از آن به صیادان استان سیستان وبلوچستان به این منطقه سفر کردند.

محمدرضا دائمی افزود:هیات ژاپنی همچنین از اسکله صیادی کنارک با هدف بررسی امکان راهاندازی سردخانه منفی ٦٠ درجه بازدید کرد.

او  با بیان اینکه هیات ژاپنی به مدت پنج روز در چابهار حضور دارند افزود: برگزاری کارگاه آموزشی روش‌های سریع ارزیابی کیفی تن ماهیان، سفر دریایی و آموزش عملی صید لانگ لاین و نحوه صحیح عمل‌آوری، سردسازی و نگهداری ماهیان تن، بازدید از واحد‌های فرآوری در چابهار و کنارک از مهمترین برنامه‌های این هیات است.

۱۱ بندر ماهیگیری و جایگاه تخلیه صید شامل تیس، کنارک، رمین، زرآباد، پزم، چابهار، بریس، گواتر، جد، تنگ و پسابندر در حوزه شهرستان‌های چابهار و کنارک برای صید و صیادی فعالند.
همچنین ۶ شهرک و ناحیه صنعتی و بیش از ۱۰۰ واحد تولیدی صنایع شیلاتی در سیستان و بلوچستان فعال هستند.

چابهار و کنارک منطقه‌ای بالقوه برای صید و صیادی است به طوریکه ۳۶ درصد صید آب‌های جنوب کشور، ۳۱ درصد صید کل کشور، ۲۰ درصد کل تولید آبزیان کشور (صید و آبزی پروری)، دارای رتبه دوم صید در اقیانوس هند بعد از اندونزی، رتبه نخست صید در غرب اقیانوس هند و تامین کننده بیش از ۷۰ درصد تن ماهیان کشور است.

سیستان و بلوچستان به سبب گستردگی منابع آبی دارای ۲ اداره کل شیلات در شمال و جنوب استان است که اداره کل شیلات سیستان و بلوچستان (آب‌های داخلی) مستقر در زابل واقع در شمال استان وظیفه کنترل و حمایت از منابع آبی داخلی و اداره کل شیلات سیستان و بلوچستان مستقر در بندر چابهار واقع در جنوب استان در حوزه آب‌های دریای عمان فعال است.

چابهار به عنوان تنها بندر اقیانوسی ایران و سرزمین موج و مرجان واقع در قلب مَکُّرانِ بلوچستان و در فاصله ۶۴۵ کیلومتری جنوب زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان از سه شهر به نام‌های چابهار، پلان و نگور، سه بخش مرکزی، دشتیاری و پلان، ۶ دهستان و ۴۳۸ روستا تشکیل شده است.

انتهای پیام/ع

حضور هیات ژاپنی درچابهار

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.