به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم،محسن پورگلیان مدیرکل نوسازی مدارس استان قم با اشاره به وضعیت فضای آموزشی در استان قم گفت: در نقاط مختلفی در استان با مساله کسری فضای آموزشی مواجه هستیم، به خصوص منطقه پردیسان که یک منطقه تازه ساخت است.
پورگلیان با اشاره به اعتبارات برای مدرسه سازی در استان قم عنوان کرد: جمع بودجه دولتی و کمکهای خیرین در این بخش سالیانه حدود ۵۰ میلیارد تومان است و این رقم تنها ۱۰ درصد اعتبار مورد نیاز برای رسیدن فضای آموزشی به میانگین کشوری است.
او ادامه داد: در همه مناطق در حال توسعه شهر قم همچون بلوار غدیر، حد فاصل بلوار ۱۵ خرداد تا کمربندی، شهرک فاطمیه، انسجام و شرق بلوار جمهوری باید فضای آموزشی جدید احداث شود، نیاز به واگذاری زمینهای آموزشی در این مناطق برای احداث مدرسه داریم.
پورگلیان تصریح کرد: بنیاد برکت به احداث ۱۲ پروژه در مناطق روستایی استان قم اقدام کرده، البته مشکل کسری فضای آموزشی استان بیشتر در مناطق شهری و شهر قم است و با مشکل زیادی در زمینه سرانه فضای آموزشی در روستاهای استان مواجه نیستیم.
مدیرکل نوسازی مدارس استان قم افزود: رتبه استان در سرانه فضای آموزشی در کشور ۲۶ است و برای این که بتوانیم در این زمینه به میانگین کشوری برسیم، باید ۲۵۰ هزار متر مربع فضای آموزشی معادل ۱۰۰ مدرسه بزرگ ۱۲ کلاسه در استان قم احداث شود که اعتباری معادل ۵۰۰ میلیارد تومان نیاز دارد.
مدیرکل نوسازی مدارس استان قم یادآورشد: ضریب رشد جمعیت استان بالاتر از میانگین کشور است و با مساله مهاجرت به استان قم مواجه هستیم، سالیانه ۱۰ هزار دانش آموز به تعداد دانش آموزان استان افزوده میشود و به همین دلیل بهبود سرانه فضای آموزشی در استان قم به سادگی ممکن نیست.
انتهای پیام/ح