او یادآور شد: همه تجهیزات پیشرفته نظامی کشورمان و توان ما، تنها در جهت دفاع از کشور، و بکارگیری آنهابر اساس استراتژی بازدارندگی و بر مبنای نظام ارزشی و دفع تهدید است.
طلایی نیک ادامه داد: ایران در زمینه مسائل پدافندی نیز از پیشرفتهترین و قدرتمندترین کشورهای دنیا به اعتراف کشورهای غربی به شمار میآید.
او افزود: با رویکرد راهبردی در زمینه جهاد که در کشور وجود دارد نگاه به مسئله صنایع دفاعی در درجه نخست یک تکلیف دینی است.
این مسئول با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی جبهه اصلی مقابله و مبارزه در برابر باطل است، تأکید کرد: این موضوع تقویت قدرت دفاعی را ضروری کرده است.
معاون پارلمانی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح ادامه داد: کشورمان در ساخت صنایع دفاعی از مهندسی معکوس عبور کرده و خلاقیت و نوآوری در طراحی انواع سلاحهای مدرن دنیا با اتکا به دانشهای بومی و پیشرفتهترین فناوریهای روز بکار گرفته میشود.
انتهای پیام/ د