بر این اساس، جانسون که پس از حکم دیوان عالی سرآسیمه نشست مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک را ترک کرده و به لندن بازگشته بود، در نشست پارلمان گفت: نمایندگان مخالف یا باید به دولت من اجازه دهند رای همه پرسی جدایی انگلیس از اتحادیه اروپا (برکسیت) را اجرایی کنم و یا با رای عدم اعتماد به دولت من، راه را برای برگزاری انتخابات زودهنگام باز کنند.
پس از انتقادات تند جانسون خطاب به نمایندگان مخالف، جرمی کوربین، رهبر حزب کارگر انگلیس گفت: مایل هستیم نخست وزیر از سمت خود استعفا دهد، اما اگر جانسون به دنبال برگزاری انتخابات زودهنگام است باید مهلت زمان برکسیت را که ۳۱ اکتبر است تمدید کند تا تهدید برکسیت سخت (خروج انگلیس از اتحادیه اروپا بدون توافق) از بین برود.
جانسون مصمم است انگلیس را در تاریخ ۳۱ اکتبر (۹ آبان) با و یا بدون توافق از اتحادیه اروپا خارج کند، اما از طرف دیگر بیشتر اعضای پارلمان نیز به همان اندازه مخالف سناریوی «برکسیت بدون معامله» هستند.
از سوی دیگر جانسون پیشنهاد برخی سیاستمداران را برای استعفا از سمت نخستوزیری رد کرده است و هنوز مشخص نیست چه سرانجامی در انتظار برکسیت است. حزب کارگر، اصلیترین حزب مخالف، نیز برسر برکسیت دچار دودستگی شده است.
جالب آنکه اختلافات با صدور رای دادگاه انگلیس نه تنها کمتر نشد، بلکه سیاستمداران در واکنش به این رای نیز اختلافات شدیدتری از خود نشان دادند. جانسون در واکنش به این رای در نیویورک گفت به شدت مخالف آن است و از اینکه بسیاری تلاش میکنند مانع برکسیت که خواسته مردم بوده است شوند شاکی است.
انتهای پیام/