وی افزود: در نتیجه به شکل قانونی زمینها تملک میشوند که برای طرحهای عمرانی در اختیار افراد قرار داده شده بودند.
رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: تأکید بنده براین بود که اولا در واگذاریها دقت شود و ثانیا وگذاریها مدت دار باشند و نظارت شود افرادی که در مدت مشخص شروع به اجرای طرح عمرانی نمیکنند، زمینها از آنها پس گرفته شود.
خداییان تصریح کرد: براساس گزارشهای واصله افرادی هستند که ۵۰۰ هکتار و بیشتر اراضی سواحل خلیج فارس را برای اجرای طرحهای عمرانی در اختیار گرفتهاند که طرحها را اجرا نکرده و اراضی را تملک کردهاند.
بیشتر بخوانید: غیرقانونی بودن تغییر کاربری زمینهای محیط زیست و کشاورزی استان تهران/ برخورد جدی دستگاه قضا با زمین خواران
رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: با مسئولان استانی تذکر داده شد که نظارتهای خود را بیشتر کنند، زیرا در سالهای قبل شاهد بودیم افرادی تحت عناوین مختلف مساحت بسیار زیادی از اراضی ملی را برای اجرای طرحهای عمرانی در اختیار گرفتند، اما بعد از گذشته چند سال این اراضی را قطعه بندی و به فروش رساندند و دولت و مردم را با چالش روبه رو کردند.
خداییان در پاسخ به این سوال که رئیس قوه قضاییه روز گذشته اعلام کرده است که برخی در قوه قضاییه ویلای ۶۰۰ متری گرفتهاند آیا سازمان ثبت اسناد در بازپسگیری این املاک نقشی داشته است؟، تصریح کرد: من از این موضوع خبر ندارم.
وی افزود: حتما صحبتهای رئیس قوه قضاییه مستند هستند.
رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: ممکن است کشف این تخلفات از ناحیه دستگاههای دیگر صورت گرفته باشد و به رئیس قوه قضاییه گزارش شده است.
خداییان تصریح کرد: معمولا املاکی که توقیف میشوند، برای استعلام آنها نامهای به سازمان ثبت ارسال میشود، اما بنده اطلاع ندارم که املاک مد نظر رئیس قوه قضاییه در کجا هستند.
انتهای پیام/