او ادامه داد: اقتصاد مقاومتی یعنی هر جا که نیاز به کار و یا کالایی است که از خارج کشور وارد و یا کالایی که با ارزش افزوده میتوان ارزشش را مضاعف کرد باید وارد عمل شد.
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: بحث اقتصاد مقاومتی که بر آن تاکید فراوان میشود هیچ فرقی با سایر اقدامات مربوط به حوزه وظایف دستگاهها ندارد بلکه اولویت دادن و توجه بخشیدن ویژهتر نسبت به یک امری را طلب میکند.
او بیان کرد: توجه بخشیدن به حوزه اقتصاد مقاومتی نباید به گونهای باشدکه سایر وظایف مربوط به یک دستگاه اداری مغفول بماند.
موهبتی افزود: اگر امروز ۳۰۰میلیون یورو به راه آهن چابها - زاهدان در نظر گرفته شد دلیلش اولویت و اثرگذاری این پروژه در حوزه ملی و فرا ملی بوده است.
او اظهار داشت: حوزه معدن یکی از حوزههای اولویتدار در سیستان و بلوچستان است و تا پایان امسال شاهد یک اتفاق ویژه معدنی در این منطقه خواهیم بود.
استاندار سیستان و بلوچستان گفت:در منابع موجود برای اقتصاد مقاومتی هیچگونه محدودیتی وجود ندارد.
او تصریح کرد: ۲۸ پروژه اقتصاد مقاومتی در سیستان و بلوچستان وجود دارد که ۲۶ مورد آن تایید شده است.
موهبتی به نقش رسانه در انعکاس کارهای انجام شده در سیستان و بلوچستان پرداخت و افزود: رسانهها با گرفتن خبر و مصاحبه از مسئول دستگاههای فعال در حوزه اقتصاد مقاومتی نسبت به نشان دادن فعالیتهای این حوزه میتوانند کمک کننده باشند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی سیستان و بلوچستان نیز در این نشست گفت: استفاده از بهرهوری مناسب در تمام حوزههای اداری و غیر اداری مهم و کارآمد است که باید به آن توجه ویژهای کرد.
غلامرضا مالکی با اشاره به اینکه کشاورزی یکی از مشاغل اصلی در کشور محسوب میشود و بیشترین سرانه آبی را به خود اختصاص داده افزود:سرانه تولید محصول کشاورزی در ایران یک کیلوگرم محصول به ازای هر مترمکعب است در حالیکه این رقم در خارج کشور ۳کیلوگرم است.
او ادامه داد: سه اصل نیروی انسانی کارآمد، انرژی ارزان و تامین غذایی مواردی هستند که در توسعه یک کشور نقش مهمی دارند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: این ظرفیتها در کشورمان وجود دارد، اما آنگونه که باید تاکنون از آن استفاده نشده است.
او بیان کرد:در حوزه اقتصاد مقاومتی در سیستان و بلوچستان اولویت و برنامههای خوبی در نظر گرفته شده که در حال انجام است.
انتهای پیام/ع