وی افزود: با توجه به تعداد فعلی واحدهای مرغداری، اگر بتوانیم ظرفیت حداکثری از این ظرفیتها داشته باشیم، بدون تردید به یک کشور صادر کننده تبدیل میشویم.
حجت مازاد ظرفیت سالانه واحدهای مرغداری را ۵۰۰ هزار تن تا یک میلیون تن اعلام کرد و گفت: اختلاف وزنی ظرفیت واحدهای مرغداری ناشی از برداشت مرغ زنده در وزن یک کیلو و ۸۰۰ تا ۳ کیلوگرم است.
عضو هیئت مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی ادامه داد: هم اکنون امکان بهره برداری ۵۰۰ هزار تنی از ظرفیت مازاد تولید مرغ به منظور صادرات وجود دارد، به همین خاطر نیازی به ایجاد ظرفیت سازی جدید نیست.
بیشتر بخوانید: مصرف روزانه ۷ هزار تن گوشت مرغ در کشور/قیمت هر کیلو مرغ به ۱۳ هزار تومان رسید
وی با اشاره به اینکه بسیاری از واحدهای مرغداری به سبب کمبود نقدینگی مرغداران در تعطیلی به سر میبرند، بیان کرد: براین اساس افراد خواهان سرمایه گذاری در این صنعت میتوانند به جای سرمایه گذاری ثابت، از سرمایه فعلی بهره برداری کنند که این امر در کاهش هزینههای تولید تاثیر گذار است.
به گفته حجت، افراد خواهان سرمایه گذاری در این صنعت میتوانند آمار واحدهای تعطیل را از طریق اتحادیههای استانی پیگیری کنند.
این مقام مسئول در پایان با بیان اینکه واحدهای تعطیل مرغداری نیاز به سرمایه گذاری ثابت ندارد، تصریح کرد: براین اساس سرمایه گذاران، سرمایه تولیدی شان به عنوان سرمایه در گردش بستگی به پرورش و سایز مرغ تولیدی دارد. اما حداقل سرمایه گذاری برای هر کیلو وزن مرغ ۸ هزار و ۵۰۰ تومان است تا تولید با آرامش پیش رود.
ناصر نبی پور رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغ تخم گذار استان تهران در گفت و گو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی، درباره آخرین وضعیت صدور مجوز شناسنامه تخم مرغ اظهار کرد: مرغداران برای دریافت شناسنامه تخم مرغ باید به سازمان دامپزشکی منطقه مراجعه کنند تا مسئولان پس از بازدید از اتاق بسته بندی و... مجوز لازم را صادر کنند.
وی از افزایش ۳ تا ۴ برابری دریافت مجوز شناسنامه تخم مرغ طی یک سال و نیم اخیر خبر داد و گفت: مرغداران تخم گذار خواهان دریافت شناسنامه پس از مراجعه به سازمان دامپزشکی و بررسی لازم مسئولان سازمان دامپزشکی باید به انجمن تخم مرغ شناسنامه دار مراجعه کنند و سپس بعد از گذراندن مراحل دریافت، مجوز برای آنها صادر میشود و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.
نبی پور در پایان هزینه دریافت مجوز شناسنامه تخم مرغ در سال گذشته را رقمی بالغ بر ۱۰۰ میلیون تومان اعلام کرد و افزود: با توجه به افزایش هزینه ها، مرغداران امسال حداقل باید ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلیون تومان برای دریافت مجوز هزینه کنند.
انتهای پیام/