او با اشاره به اهمیت تحصیل فرزندان و نقش آن در آینده فرد، خانواده و جامعه افزود: تحمل حبس سرپرست خانواده نباید مانع ادامه تحصیل فرزندان شود.
او تصریح کرد: بیشترین آمار ترک تحصیل در خانواده مددجویان، عدم امکانات مالی برای ادامه تحصیل بوده که به لطف الهی این مشکل باحمایتهای انجمن حمایت زندانیان و خیرین برای فرزندان دانش آموز رفع شده است.
مدیر کل زندانهای استان بیان کرد: شرایط فعلی دانش آموزان با گذشته بسیار تغییر کرده و این به برکت نظام جمهوری اسلامی بوده است.
امیری اظهار داشت: محیط، فرهنگ و رفتار والدین در خانواده از اهمیت بالایی برخوردار است تا با سبک زندگی صحیح جرمی صورت نگیرد.
او گفت: متاسفانه خانوادههایی وجود دارند که چند نفر از اعضای آن به دلیل ارتکاب یک جرم مشترک در زندان به سر میبرند
او بیان کرد: با ورود سرپرست و مادر خانواده کانون خانواده متزلزل میشود و زمینه بروز آسیب در آن خانواده فراهم است.
امیری دغدغه انجمن حمایت از خانواده زندانیان را عدم همکاری خانوادههای مددجویان در زمینه اشتغال دانست و گفت: مسئولان زندان بازوی خانواده زندانیان هستند، ولی همه جوامع هدف را نمیتواند تامین کند و خانوادهها باید فرهنگ اشتغال را نهادینه کنند تا با فراگیری مهارتها درزندان بعد از آزادی بتواند امرار معاش و ایجاد شغل کنند.
مدیر کل زندانهای استان بابیان اینکه قانون در صورت ارتکاب جرم کوتاه نمیآید گفت: تلاش همه ارگانها این است که باپیشگیری فردی به زندان راه پیدا نکند و اگر در صورت ارتکاب جرم به زندان ورود کرد با اقدامات لازم و بعد ازخروج زندگی خوب و سعادتمندانهای داشته باشد و بازگشت مجدد نداشته باشد.
این مراسم باحضور مسئولان زندان، خیرین، آموزش و پرورش و خانوادههای زندانیان برگزارشد.
انتهای پیام/ح