او بیان کرد: همچنین در حوزه پروانه بهرهبرداری در پنج ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه پارسال هفت درصد رشد کشوری داشتهایم که ۲۹ درصد آن مربوط به سیستان وبلوچستان است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت از تفاهمنامه کامل با پاکستان و فعال سازی این مرز خبرداد و گفت: برای فعال سازی مرز افغانستان بزودی ملاقاتی با مسئولان این کشور از سوی ایران برگزار میشود.
او تغییر نگاه بانکها به واحدهای تولیدی و صنعتی را خواستار شد و تاکید کرد: ۱۶ ماه از جنگ اقتصادی ایران بواسطه تحریمهای ظالمانهگذشته است و امروز واحدهای بسیاری در کشور دچار مشکل هستند به طوریکه بانکها باید دیدگاه خود را تغییر و مشکل را حل کنند.
رحمانی اظهار داشت: کلنگ ساخت کارخانه لاستیک تایر هامون از سال ۹۳ به زمین زده شده و تاکنون هیچ اقدامی برای راهاندازی آن نشده و برای ساخت این کارخانه ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز است.
او گفت: با توجه به مشکلات بودجهای بیشترین سرمایهگذاری در بخش معدن در کشور اختصاص پیدا کرده است.
امام جمعه زابل نیز در این نشست اظهار داشت: پس از ۲ دهه خشکسالی در شهرهای شمالی سیستان وبلوچستان الگوی اقتصادی منظقه از کشاورزی و دامداری باید به حوزه صنعت و تجارت تغییر پیدا کند.
حجت الاسلام علی اکبر کیخا نظارت بر بازار و کنترل آن، تسهیل و رفع موانع تولید، آموزش متناسب با صنعت سنگهای زینتی، ساخت کارخانجات لاستیک سازی، کاشی و سرامیک، تجارت مرز، فعالسازی منطقه ویژه اقتصادی رامشار، ایجاد منطقه آزاد تجاری – صنعتی سیستان و ایجاد کارگاههای تولید البسه نظامی را از وزیر صنعت، معدن و تجارت خواستار شد.
غلامرضا گنجی معاون استاندار سیستان و بلوچستان و فرماندار شهرستان ویژه زابل نیز بر لزوم ایجاد و توسعه فرش دستبافت سیستان، پرداخت وام کم بهره، کاهش سهم بیمه کارفرما، کاهش مالیات برای سرمایهگذاران، کاهش نرخ سود تسهیلات، ایجاد تعرفه ترجیحی واردات خشکبار از افغانستان، حذف عوارض صادرات مرغ در مرز ایران و افغانستان و تامین اعتبار برای ایجاد شهرک صنعتی در زابل را خواستار شد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت امروز /پنجشنبه/ در راس هیاتی با حضور در منطقه سیستان از محل ساخت کارخانه لاستیک سازی تایر هامون، کارخانه کاشی و سرامیک، کاغذ سازی شهرک صنعتی رامشار و کارخانه لوله جی آر پی در شهرستان نیمروز بازدید و در نشست شورای اداری منطقه سیستان شرکت کرد.
انتهای پیام/ع