وی ادامه داد: کشور ما ایران یکی از غنیترین کشورهای دنیا از نظر تنوع ذخایر گونههای جلبکی است.
به گفته وی علیرغم تحقیقات و مطالعات نظری و میدانی زیاد، کمبود مرکزی که به شکلی یکپارچه و هدفمند گونههای جلبکی بومی ایران را شناسایی و به صورت عملی زمینه استفاده از آنها را در حوزههای مختلف فراهم کند به شدت احساس میشود.
خلیلی افزود: در این بانک تمام محصولاتی که از جلبک تولید میشود در دانشگاه تهران به تایید میرسد.
وی با بیان اینکه توانستیم از جلبک «اسپیرولینا» برای تولید نوشیدنی بهره ببریم، بیان کرد: این جلبک بومی مکزیک است و توانستیم با روشهایی که داریم در بانک جلبک آن را به تولید انبوه برسانیم و از آن نوشیدنی تولید کنیم.
وی با بیان اینکه این نوشیدنی هیچگونه ماده افزودنی ندارد، بیان کرد: این جلبک حاوی پروتئین زیادی است که میتواند در یک میان وعده مورد استفاده قرار بگیرد.
به گفته وی، این جلبک از ذخیره معدنی بالایی برخوردار است که میتوان به تقویت کننده سیستم ایمنی بدن، محافظ تیروئید، سرشار از ویتامین و آهن اشاره کرد.
خلیلی با بیان اینکه این نوشیدنی طعم گس اصیل ایرانی دارد، بیان کرد: ما توانستیم این نوشیدنی را متناسب با فرهنگمان ایرانیزه کنیم.
وی با تاکید بر اینکه این محصول در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران به تولید میرسد گفت: این نوشیدنی حاوی میکروجلبک دریایی به رنگ سبز است که میتوان از آن به عنوان مکمل غذایی استفاده کرد؛ از این ماده نیز میتوان کمبودهای تغذیهای را جبران کرد.
وی با تاکید بر اینکه صنعت استفاده از جلبکها سابقه زیادی دارد، بیان کرد: به دلیل اینکه حداقل قسمت مهمی از وگانها و مکملهای ورزشی از جلبکها استفاده میکنند میتوانند به سمت جلبک اسپیرولینا روی بیاورند.
منبع: مهر
انتهای پیام/