او افزود: با توجه به تأکید مقام معظم رهبری بر اقتصاد، رونق تولید و حمایت از کالای ایرانی در سالهای اخیر باید فرصت را غنیمت شماریم تا از خام فروشی و نفت فروشی نجات پیدا کنیم و این یک شرایط ویژه برای کشور ما محسوب میشود.
استاندار تهران گفت:در وضعیت اقتصادی فعلی باید به تولید کنندگان کمک کرد، چراکه رونق اقتصادی نکته کلیدی هر کشور برای پیشرفت و توسعه است.
محسنی بندپی بیان کرد: اگر اقتصاد یک کشور رونق یابد، بانکها نیز رونق بیشتری خواهند یافت.
او افزود: بانکها باید برای مخالفت با هر پروژه و طرحی دلیل کافی داشته باشند و هدف از تشکیل این جلسات کمک کردن به سرمایهگذاران است.
استاندار تهران گفت: بر اساس بررسیهای صورت گرفته بانکها، سازمان تأمین اجتماعی و سازمان امور مالیاتی کشور به عنوان سه عامل کند کننده طرحها و پروژهها هستند.
محسنی بندپی تصریح کرد: حفظ اشتغال موجود، ایجاد اشتغال جدید و حمایت از واحدهای تولیدی موجب تسریع در رونق اقتصادی خواهد شد.
بیشتر بخوانید: تعیین تکلیف طرحهای معرفی شده در حوزه اقتصاد مقاومتی به بانکها ظرف ۱۰ روز
او افزود: ۶۰ درصد واحدهای تولیدی استان تهران فعال هستند و میتوانیم با ایجاد تسهیلات این امکان را به ۱۰۰ درصد برسانیم.
استاندار تهران ادامه داد: برای تبدیل واحدهای تولیدی به ۱۰۰ درصد نیازمند مساعدت و همراهی بانکها هستیم.
محسنی بندپی گفت: برخی از بانکها در ارائه تسهیلات سلیقهای عمل میکنند که یکی از ایرادات ما در سیستم اداری موضوع سلیقهای عمل کردن آن هاست.
استاندار تهران گفت: در استان تهران حدود ۱۲۷ طرح برای سرمایه در گردش برای بازسازی و نوسازی داشتیم که تنها بانک آینده ۶۰ درصد از تسهیلات خود را پرداخت کرده است.
انتهای پیام/